no
+7 °C
Ice
Air
lat / eng


no
+7 °C
Ice
Air


News

ShowelRace 3.posma foto un apraksts jeb "ANCES UZBRŪK!"



Statistic - 9557 times
Publication date - 2016.12.06.

Šķiet, ka ziema tik nesen tā īsti sākusies, bet ShowelRace sezona jau pusē. ShowelRace trešo posmu vēlētos nosaukt par “ANCES NĀK!” vai “ANCES UZBRŪK!”. Vēl pirms pāris posmiem totalizātorā galvenais favorīts bija Gunita Turauska. Un kā nu ne, ja bija gāzusi visus iespējamos rekordus. Šosezon viss apgriezies kājām gaisā un nu jau Gunitas pozīcijas nemitīgi torpedē divas Ances. Ja Ancei Jankavai jau izdevās pierādīt, ka pagājušās sezonas zaudējumi bija pašas Ances vaina un šosezon zaudētais tronis ir jau atgūts. Tad otra Ance, Ance Bērziņa, uz šo troni sāk pamazām tēmēt. Jankavai vēl nav par ko satraukties un pārsvars gana iespaidīgs, bet Gunitai Turauskai jau vairs nav jācīnās tikai ar Jankavu, bet nu jau arī ar Bērziņu. Iespējams, ka Gunitu bērnībā ne reizi vien biedēja ar bērziņu, bet šoreiz Bērziņas veidolā jau ir reāls bieds. Atsevišķos braucienus Bērziņa jau ir pārāka par Turausku. Pietrūkst tikai stabilitātes. Tieši šī stabilitāte ir tas, ko šajā sezonā zaudējusi arī pati Turauska. Nākotnē redzēsim, kura pirmā spēs iegūt/atgūt stabilitāti un vai Bērziņas uzbrukumi ir tikai Turauskas mirkļa vājums vai likumsakarība.

Sieviešu TOP6:
1. Ance Jankava
2. Gunita Turauska
3. Ance Bērziņa
4. Ilze Kaire
5. Aija Ambrasa
6. Kristīne Stirna

Vīru konkurencē katras nākamās sacīkstes rada ar vien lielāku intrigu. Pirmkārt, visi gaidīja, kad tad kritīs Aigvara Eglīša tronis. Aigvars nebija zaudējis 6 posmos pēc kārtas (ja skaita kopā ar iepriekšējo sezonu). Otrā intriga, kurš tad būs tas, kurš gāzīs Eglīti no troņa? Ja fakts, ka kādreiz tas notiks, bija tikai laika jautājums, tad minējumi, kurš būs tas gāzējs, gan vairumam bija neprecīzi. Līdz šim vienīgais, kurš daudz maz regulāri apdraudēja Eglīša pozīciju bija Jānis Horeliks. Bet Horeliku lāsts (pirmais brauciens ļoti sekmīgs, bet otrais nesekmīgs) neļāva Jānim līdz šim realizēt savu ieceri. Visu sistēmu un loģiku apgāza Raivo Priedslaipa, kurš līdz šim ne reizi nebija apdraudējis goda pjedestālu. Šoreiz Raivo ne tikai to beidzot apdraudēja, bet pilnībā sabradāja ar savu neticamo rezultātu. Raivo burtiski pārbrauca pāri visiem, apsteidzot tuvāko sekotāju par vairāk kā pus sekundi. Tik liels pārsvars sen nebija piedzīvots. Ko tieši Raivo apēda pirms starta vai, ko labojis savā šļūkšanas tehnikā diez vai pats Raivo sapratīs, bet šis iespaidīgais lēciens finišā daudzus padarīja domīgus. Tas labi, jo tas pierāda, ka KATRAM ir iespēja cīnīties par uzvaru un Raivo mērķtiecīgi uz šo uzvaru gāja, neizlaižot nevienas sacīkstes vai treniņu. Apsveicam Raivo ar šo panākumu! Tā būs zaļā gaisma visiem pārējiem un arī papildus intriga nākamajiem posmiem. Vai tā bija “haļava” vai jauns pavērsiens sacensībās, rādīs nākamais posms.
Jāuzteic arī Mareks Kairis, jo arī Marekam izdevās gāzt Eglīti no troņa, atstājot Aigvaru 3.vietā. Tuvojoties Ziemassvētkiem, šī frāze ieguvusi papildus nozīmi. Redzēs, kuram vēl izdosies gāzt Eglīti! :)

Vīru TOP6:

1. Raivo Priedeslaipa
2. Mareks Kairis
3. Aigvars Eglītis
4. Jānis Horeliks
5. Artūrs Zuļģis
6. Edijs Krēmanis

Nelielas izmaiņas bija arī divniekos. Nestartējot Kintijai Horelikai, Horeliki nespēja nopietni pacīnīties par goda pjedestālu. Tas pavēra iespējas citiem. Šo iespēju vislabāk izmantoja Kairu pāris. Arī divniekos Marekam Kairim medaļa. Savukārt, sudrabu un zeltu kā ierasts dalīja Turauski ar Andri Stikānu un Jāni Indriksonu. Precīzi šāds arī bija medaļu sadalījums finišā.

TOP3 divniekiem:
1. Jānis Indriksons, Andris Stikāns
2. Kristaps un Gunita Turauski
3. Mareks un Ilze Kairi

Nākamais ShowelRace sacīkstes būs SuperStage posms no vīru starta. Garāka trase, lielāks ātrums un vairāk iespēju kļūdīties. Tātad lielāka intriga par to, kurš tad būs pārāks šajā īpašajā posmā.
Reģistrējies gan šim, gan nākamajiem posmiem www.showelrace.com!






Subscribe to news letters

      





Other news


2016.12.14.
Kurš grauzdēs čiekurus?

2016.12.13.
Showelrace Stila Grāmata. Pirmais paragrāfs - Apavi.

2016.12.05.
ShowelRace OverTime TV studijā jau 19:00!

2016.12.01.
Apģērba izvēle.

2024.03.23.
ShowelRace X sezonas Superfināla un Ice on Fire foto apskats.

2024.03.23.
Showelrace X season Afterparty un After-words!

2024.03.05.
🔥🛷 **Noslēdzam sezonu ar ShowelRace Superfinālu un Ice on Fire sacensībām slidotājiem!** 🔥🛷

2016.11.15.
Karaliene kritusi, lai dzīvo jaunā karaliene! (2.posma apraksts un FOTO)

2015.12.30.
HOU, HOU, HOU! Ziemassvētku LIELposms rezultātos un bildēs!
Support
By continuing homepage browsing you accept this page cookies. Learn more    close