no
+13 °C
Ice
Air
lat / eng


no
+13 °C
Ice
Air


News

Rekords rekorda galā jeb Optibet Showelrace 5.posma FOTO un apskats.



Statistic - 8454 times
Publication date - 2017.02.22.

Kamēr mēs visi gaidām foto apskatu no Optibet Superstage 3.posma. Ir viens apskats, kurš palicis nepamanīts. Optibet Showelrace regulārās sezonas 5.posms. Šis posms vēsturē paliks kā visvairāk rekordu gāzušais. Savus personiskos rekordus pārspēja katrs, kuram nebija slinkums. Spējīgākie pārspēja arī trases un ātruma rekordus. Sieviešu sacīkstē galvenā rekordiste bez pārsteigumiem bija Ance Jankava. Vienīgais pārsteigums sieviešu sacīkstēs bija Gunitas Balodes “tikai” 5.rezultāts. Jāapsveic Kintija Horelika ar atgriešanos uz goda pjedestāla. Šoreiz bronza. Tāpat jāuzteic arī Kintijas māsa Elvita, kura diez gan sīvajā konkurencē spēja iekļūt TOP10. Tagad TOP10 ir divas Ances, divas Gunitas un divas Horelikas! :D 

Pilnīgi neticami viss risinājās vīriešu sacīkstē. Ja skaita arī treniņbraucienus, tad sešiem dalībniekiem izdevās veikt trasi ātrāk par 40 sekundēm. Pārliecinoši ātrākais izrādījās Jānis Horeliks, kurš ir jaunā trases rekorda turētājs. Tikai 39.37 sekundes Jānim bija nepieciešamas, lai veiktu trasi. Acīmredzamais, bet neticamais izdevās arī Jānim Zemītim. Pirmajā braucienā uzrādot 7.laiku, bet otrajā 5.labāko laiku, Jānis noslēgumā finišēja 8.vietā. Šķiet neloģiski, bet kurš teica, ka šīs bija loģiskas sacensības? :) Trešā neticamā lieta bija Aigvara Eglīša pasētais it kā pārliecinošais pārsvars kopvērtējumā. Par jauno kopvērtējuma līderi kļuvis jaunais rekordists - Jānis Horeliks. Četru gadu laikā šis ir tuvākais, cik Horeliks spējis pietuvoties uzvarai kopvērtējumā. Vai Jānis spēs to noturēt, redzēsim jau 4.martā, kad norisinās Optibet ShowelRace 4.sezonas noslēdzošais posms regulārajā sezonā. Jāpiezīmē arī Māra Staņas 3.vieta. Izlaidis praktiski visu sezonu, Māris uzreiz iestūrē uz goda pjedestāla. Viela pārdomām pārējiem. Kaut ko noteikti Māris dara pareizi. Pavisam nepareizi sagāja vai tieši nesagāja Aigvaram Eglītim. Tikai 9.vieta un pārsvars izgaisis kā alga 2.datumā. Tikko bija daudz, bet nu jau pamatīgs mīnuss kopvērtējuma kontā. Hasta la Vista uzvarai kopvērtējumā. Protams, vēl ir viens posms un uzvara ir jānosargā. Bet Horeliks šajā sezonā ne reizi nav bijis zemāk par 4.vietu. Tātad Eglītim obligāti jāuzvar, bet Horeliks nedrīkst būt augstāk par 4.vietu. Aigvars nav uzvarējis jau 3 posmus pēc kārtas. Vēl jo interesantāk būs 4.martā!



Arī divniekos turpināja spridzināt Horeliki. Šoreiz gan vairāk Andris Stikāns ar Jāni Indriksonu atdeva uzvaru otram Jānim - Horelikam. Jo pēc 1.brauciena tieši Stikāns ar Indriksonu jau kārtējo reizi pārspēja trases rekordu, nobraucot ātrāk par 39 sekundēm. Bet vislielāko pārsteigumu sagādāja Gunita. Šoreiz ne Gunita Turauska, bet Gunita Balode, kura pārī ar Arni Jurgelu divu braucienu summā par 2 sekundes simtdaļām apbrauca Gunitu un Kristapu Turauskus. Īsts Gunitu duelis. Šīs arī bija līdz šim līdzīgākās divnieku sacensības ShowelRace vēsturē. Goda pjedestāla bronzas medaļu no 7.vietas šķīra vien 48 sekundes simtdaļas. Traki!
Kā noslēgsies Optibet Showelrace 4.sezona redzēsim jau 4.martā. Nāc atbalstīt savējos klātienē!
Bet, ja nevari sagaidīt 4.martu, tad tiekamies jau 2.marta treniņā! Visi gaidīti, jo tas būs noslēdzošais treniņš šajā sezonā! Nav, ko bremzēt - JĀMAUC!






Subscribe to news letters

      





Other news


2017.03.07.
SuperFināls šo sestdien!

2017.03.01.
PASTEIDZIES! 2.MARTA TRENIŅĀ ATLIKUŠAS TIKAI DAŽAS BRĪVAS VIETAS!

2017.02.10.
Labākā dāvana Valentīndienā!

2017.02.08.
Neikšāni nāk! Jeb Optibet Superstage 3.posma foto un apskats!

2024.03.23.
ShowelRace X sezonas Superfināla un Ice on Fire foto apskats.

2024.03.23.
Showelrace X season Afterparty un After-words!

2024.03.05.
🔥🛷 **Noslēdzam sezonu ar ShowelRace Superfinālu un Ice on Fire sacensībām slidotājiem!** 🔥🛷

2016.01.12.
Kvalificējies ICE on FIRE

2015.10.15.
Pirmais treniņš jau ŠODIEN!
Support
By continuing homepage browsing you accept this page cookies. Learn more    close