no
+8 °C
Ice
Air
lat / eng


no
+8 °C
Ice
Air


News

Optibet ShowelRace 6.posma apraksts un foto.



Statistic - 8752 times
Publication date - 2017.03.15.

Kamēr vēl tiek apkopota visa foto jūra no Optibet ShowelRace un Ice on Fire Superfināla, pārmaiņas pēc sezonas noslēgumā apskatu izveidosim nedaudz teiksmaināku. Jo šī sezona daudzējādā ziņā kļūs leģendāra. Pasaulē ir daudz mistiskas, teikām un nostāstiem apvītas vietas. Bermudu trīsstūris, kura pazuduši gan neskaitāmi kuģi, gan lidmašīnas. Area 51 ASV, kur it kā ne reizi vien redzēti NLO. Acteku un Maiju pazudušās pilsētas un ciltis. Barona iela Rīgā, kuru, jo vairāk labo, jo vairāk jālabo. Route 66, kura ir garākā un mītiskākā šoseja pasaulē. Arī Siguldā ir viens šāds brīnums. Nē, tā nav Gūtmaņala. Tā ir Siguldas Bobsleja trases 11.vīrāža. Tās radīto zilumu laukums summā veidotu palielu lidlauku, jo vismaz viens kārtīgs tās radītais zilums ir bijis katram sevis cienošam lāpstšļūcim. Tieši šī mistiskā virāža rada čempionus un tos pašus čempionus arī pazudina. Šī pati virāža 5.posmā pavēra cerības Jānim Horelikam uz čempiona titulu(Eglīša kļūda). Un tieši šī pati virāža tam pašam Jānim Horelikam šīs cerības arī atņēma 6.posmā. Ja alķīmiķi spēja pārvērst parastu metālu zeltā, tad 11.virāža Horelika zeltu pārvērta bronzā. Osečka. Bet tieši tas padara šo sportu tik aizraujošu. Diemžēl bronza kopvertējumā gan neatnes CAT viedtālruni. Ar to beigās varēja rotaļāties un vecmammai uz Austrāliju zvanīt Aigvars Eglītis. Interesanti, ko gan Aigvars darīs ar diviem CAT viedtālruņiem, jo vienu vinnēja jau pagājšgad. Varēja jau padalīties ar kolēģiem. :) Neskatoties uz visai viduvējiem braucieniem(cik nu viduvējs var būt TOP5), Aigvaram ar to pietika čempiona goda nosargāšanai. Lai gan gandrīz kā Fēnikss no pelniem uz brīdi iznira arī Edijs Krēmanis, pakutinot nervus abiem zelta tīkotājiem. Tomēr arī Edijam pietrūka tieši viena vieta vai pus sekunde, lai par vienu punktu kopvērtējumā apsteigtu Eglīti. Ak vai. Tik daudz nopūtu.
Vēl pa pāris kārtīgām nopūtām ir Andrim Stikānam un Jānim Indriksonam. Abi tik stabili visu sezonu krāja pārsvaru pār Turauskiem, lai pēdējā posmā bez stresa nobrauktu un iegūtu kāroto zeltu. Un atkal... tā (cenzēts)...(cenzēts)...(cenzēts).... 11.virāža!!! Ieeja virāžā... sitiens... melns gar acīm... un kaut kur pa trasi Stikāns ar Indriksonu mēģina atrast viens otru vai vismaz paliekas no savas divnieku ekipāžas. Protams, mēs tēlaini pārspīlējam, bet emocionāli to tieši tā varētu iztēloties. Brauciens pretīm zeltam noslēdzās ar 11.vietu. Zīmīgi, ka Horeliks arī nosēdza 11.vietā. 11.virāža... abi iet uz zeltu... 11.vieta beigās... sakritība? Sazvērestības teoriju piekritējus gan nomierināsim. Nez vai! Drīzāk fatāla neveiksme. Abiem. Precīzāk visiem trim. Tātad arī divniekos čempions cits. Un atkal – pagājušā gada čempioniem izdodās nosargāt savu titulu! Kopvērtējuma zelts Turauskiem.
Arī sieviešu disciplīnā nopūtas. Turauskai nopūta par to, ka beidzot izdodās uzvarēt Anci, bet ar to tāpat nepietiek, lai apsteigtu kopvērtējumā. Ancei nopūta, jo mājās vairs nav vietas, kur nolikt kārtējo medaļu. Šoreiz sudrabu, bet tomēr. Beidzot vismaz kārotais kopvērtējuma kauss ir rokā. Ancei arī atvieglojuma nopūta – beidzot čempiones tituls nav kādai no Gunitām.
Arī Zuļģim nopūta. Par vēlu sāka uzvarēt. Vēl pāris uzvaras un arī būtu reāls pretendents uz titulu. Nekas. Nākošgad. Bet varbūt tas viņam izdevās jau sestdien! Tiem, kuri nezin Superfināla noslēgumu... par to rīt. Intriga jāsaglabā.
Mūsuprāt šī ir bijusi spraigākā un interesantākā sezona līdz šim. Tāpēc varbūt pa kādai sentimenta pārpildītai nopūtai arī no mūsu puses. Bet ko tur par skumjo. Jāsāk darbs pie jaunās sezonas! It's gonna be great!






Subscribe to news letters

      





Other news


2017.06.25.
Jaunais nolikums ir klāt! Laiks diskusijām!

2017.03.17.
Superfināla trofejas sadalītas!

2017.03.10.
SuperFināla PROGRAMMA!

2017.03.08.
Showelrace un Ice on Fire Superfināla Afterparty!!!

2024.03.23.
ShowelRace X sezonas Superfināla un Ice on Fire foto apskats.

2024.03.23.
Showelrace X season Afterparty un After-words!

2024.03.05.
🔥🛷 **Noslēdzam sezonu ar ShowelRace Superfinālu un Ice on Fire sacensībām slidotājiem!** 🔥🛷

2016.12.14.
Kurš grauzdēs čiekurus?

2016.11.29.
ShowelRace SUPERSTAGE 1!
Support
By continuing homepage browsing you accept this page cookies. Learn more    close