no
+7 °C
Ice
Air
lat / eng


no
+7 °C
Ice
Air


News

X-MAS Special foto galerija un apraksts



Statistic - 7368 times
Publication date - 2018.01.15.

Kamēr lielākā daļa Latvijas gaidīja beidzot ziemas atnākšanu, īsteni lāpstšļūči gaidīja X-mas Special fotogaleriju, kura apceļoja vai pus pasaules pirms nokļuva tur, kur tā jūtās vislabāk – ShowelRace foto albūmā! :D

X-mas special priecēja ne tikai ar pasaules vēsturē plašāko(pēc dalībnieku skaita) Laimes rata izlozi, pašiem savu unikālo Saladzērvi brieža Rūdolfa mugurā un daiļi izrotātu Eglīti(tieši ar lielo burtu), bet arī ar augstvērtīgiem rezultātiem un kārtīgu intrigu.
Pēc pirmā brauciena ar nieka 5 sekunžu simtdaļu lielu pārsvaru līdera godā pavīdēja Andris Stikāns. Viņam sekoja uzreiz 3 dalībnieki ar identisku rezultātu 0:39.30. Jānis Horeliks, Jānis Zemītis un Edijs Krēmanis. Tāda vienotība nebija vēl redzēta. Horeliks ar Krēmani Ice Rage ieskaitē jau visu laiku mērās lāpstām, bet šoreiz piebiedrojās arī trešais tēva dēls. Pēc pirmā brauciena nedaudz iepalika Mareks Kairis. Tas nebija uz ilgu laiku. Otrais brauciens visu salika savās lāpstās. Mazais nazītis Horeliks izšļūca trasi visātrāk, noceļot Krēmanim zeltu. Kairis pamodās un ar savu lielisko btraucienu gandrīz vai burtiski izstūma no pjedestāla Stikānu ar Zemīti. Būtībā TOP4 beigās bija copy+paste no pirmā Ice Rage posma.

Sieviešu divīzijā beidzot nopietnu konkurenci uz savas ādas izjuta Ance Jankava. Pēc Ances skalpa tīkoja gan Ilze Kaire, gan Kintija Horelika. Pēc pirmā brauciena Kairei ar Jankavu pat identiski rezultāti, bet Horelika atpalika par nieka 2 sekundes simtdaļām. Treniņbraucienos tieši Horelika bija MEGA ātra. Nav zināms vai tas bija Saladzērvja briežu pajūgā atvestais karstvīns vai gaidāmā Laimes rata izloze, kura izsita no līdzsvara vai apēstais pīrādziņš, kurš sasvērās uz nepareizo pusi, bet finālbraucienā Kintija Horelika vairs nebija tik ātra un no cīņas par pirmo zelta medāli savā kontā sieviešu konkurencē izstājās. Arī Kaire visu pulveri jau bija izšāvusi. Brauciens kopumā labs, bet nepilnas 3 desmitdaļas par īsu, lai atstātu Jankavu jaņos. Jankavai kārtējais triumfs. Vismaz uz brīdi tronis ir saglabāts.

Divniekos lielisku sniegumu demonstrēja jaunizveidotais Paeglīšu duets jeb Aigvars Eglītis un Eduards Paķis. Ciņā par zeltu gan neizdevās pārvarēt Andra Stikāna un Jāņa Indriksona uzcelto mūri, bet kārtīgi paplucināt gan. Summa tikai nieka 14 simtdaļas pietrūka. Intriga nākamajai reizei.
Sīva cīņa bija arī par bronzu starp Kairiem un Horelikiem. Ģimeņu duelī labāki gan izrādījās Kairi. Ice Rage sezonas ieskaite šajā duelī pagaidām ir 2:0 Kairu labā. Mums gan ir pārliecība, ka Horeliki sausā nepaliks. Sekosim šim duelim arī turpmāk.

Tuvākais Ice Rage posms 3. februārī, bet jau šo sestdien norisināsies Showelrace 4.posms TAUTAS klasē. Ja vēl neesi paguvis reģistrēties, tad reģistrējies jau tagad www.showelrace.com.
Tiekamies jau sestdien!






Subscribe to news letters

      





Other news


2018.01.17.
ShowelRace treniņš 18.janvārī!

2018.01.16.
ShowelRace TAUTAS klases 4.posms 20.janvārī!

2018.01.04.
Garākais slidkalniņš pasaulē spridzinās Jaunajā gadā!

2018.01.03.
1.treniņš šogad jau RĪT!

2024.03.23.
ShowelRace X sezonas Superfināla un Ice on Fire foto apskats.

2024.03.23.
Showelrace X season Afterparty un After-words!

2024.03.05.
🔥🛷 **Noslēdzam sezonu ar ShowelRace Superfinālu un Ice on Fire sacensībām slidotājiem!** 🔥🛷

2017.12.21.
Aizmirsi par X-mas dāvanām? Mums IR risinājums!

2017.11.10.
Nesapņo dīvānā par balvām... šļūc tām pakaļ!
Support
By continuing homepage browsing you accept this page cookies. Learn more    close