no
+12 °C
Ice
Air
lat / eng


no
+12 °C
Ice
Air


News

Showeleen baisā foto galerija un posma apraksts!



Statistic - 5408 times
Publication date - 2018.11.05.

Kamēr vieni vāca saldumu kalnus, biedējot kaimiņus sev tuvākajā apkārtnē, bet otri beidzot atbrīvojās no veciem saldumu krājumiem, tikmēr baisākā nakts gadā bija apciemojusi arī ShowelRace sacensības. Helovīni nebūt nav sliktākais veids kā atklāt sezonu. Tas nozīmē, ka turpmāk būs mazāk bailīgi. Tas tiem, kuriem joprojām dūša tik dziļi papēžos, ka piecelties no dīvāna šķiet neiespējami. Savukārt tie, kuri savas bailes jau pārvarējuši, sākuši cīņu par kopvērtējumu un balvām.
Kā jau katru gadu, arī šogad ir savas izmaiņas. Ir izveidota jauna kategorija, kurā var sacensties ikviens, neatkarīgi no tā, cik ātrs vai lēns ir trasē. Precizitātes braucienos galvenais ir nobraukt sacensību braucienus maksimāli stabili(vienādi). Līdz ar to šogad liriskā daļa posmu apskatos kļūs īsāka, bet ar panākumiem sveiksim stipri kuplāku dalībnieku skaitu.

Sāksim kā parasti ar sievietēm. Demogrāfijas statistikas uzlabošana vienmēr bijusi ShowelRace dalībnieku prioritāte(un ārpus sacensību aktivitāte) numur viens. Līdz ar to atkal ir paretinājušās regulāro dalībnieču rindas. Arī ar to mēs sveicam. Uz pjedestāla vieta tukša gan nekad nepaliek, tāpēc šogad gaidāms nedaudz citāds pjedestāls, kas paved plašākas iespējas jaunajām dalībniecēm nopelnīt kārotās medaļas. Un arī medaļas šogad ir jaunas, kas šo kāri tikai palielina.
Sacensībās uz ātrumu, ilgi kāroto medaļu beidzot ieguva Dita Burve, kura tika pie bronzas. Sudrabu pārliecinoši izcīnīja Kintija Horelika, bet zeltu mūsu viena no spēcīgākajām dalībniecēm – Kristīne Stirna. Stirna kā allaž jož pa trasi neticamā ātrumā, bet gan jau arī Horelika ieskriesies.
Sacensībās uz precizitāti pjedestāls bija ļoti līdzīgs tikai Horelika ar Stirnu apmainījās vietām. Burvei bronza, Stirnai sudrabs, bet visprecīzākā izrādījās Horelika. Pēc pirmā posma Horelikas un Stirnas duelī 1:1!

Līdzīgu iemeslu dēļ arī divniekos pirmajā posmā sastāvs bija “šķidrāks” kā citus gadus. Neko darīt, ShowelRace jaunajai maiņai ir jātop. :) Vismaz sēkla ir iesēta! :D
Šeit gan cīņa bija stipri sīvāka. Starpsezonā gan sastāvi būtiski mainījušies un notikusi ne viena vien rokāde. Tas gan netraucēja tieši jaunizveidotajiem divniekiem uzrādīt visaugstvērtīgākos rezultātus. Pirmajā braucienā ātrākie bija Uģis Skopāns ar Andri Stikānu jeb Skopstiki! :) Otrie Horeliku duets, bet trešie Rūdolfs Riekstiņš ar Eduardu Paķi ar code name RIEPA.
Otrajā braucienā jau savu jaudu nodemonstrēja tieši Riepainie, būtiski uzlabojot savu rezultātu. Savu rezultātu uzlabot galīgi neizdevās Horelikiem, kuri atkrita uz trešo vietu, bet pirmo vietu tomēr spēja nosargāt Skopāna un Stikāna duets.
Ātrums ne vienmēr nozīmē arī precizitāti, tāpēc šajā kategorijā jau bija nelielas izmaiņas. Lai gan Skopāna un Stikāna gadījumā tieši ātrums un precizitāte bija uzvaras pamatā. Zelts arī te, bet sudrabu izdevās izcīnīt Horelikiem, reabilitējoties par savu neveiksmi ātruma kategorijā. Andris Pirktiņš ar Rihardu Ieviņu par nieka 4 sekundes simtdaļām izrādījās precizāki par Rūdolfu Riekstiņu un Eduardu paķi un vualā – bronza jau pirmajā posmā!

Savukārt karaliskajā vīru klasē savu dominanci demonstrēja pagājušās sezonas vispusīgākais jeb ultimate lāpstšļūcis Edijs Krēmanis. Edijs ir atkodis kā būt gan mega ātram, gan tik pat precīzam.
Pēc pirmā brauciena pietiekoši sīvu konkurenci izrādīja Jānis Horeliks. Bet trešais bija Mareks Kairis. Noslēdzošais brauciens jau šaubas par Krēmaņa pārākumu neradīja un noslēgumā pārsvars jau diez gan liels. Kairim savu bronzas medaļu neizdevās nosargāt, to no Kaira nagiem izrāva Jānis Zemītis, kurš tad arī noslēdza pirmā posma pjedestālu.
Kā jau minējām iepriekš, Krēmanis ir ne tikai ātrs, bet arī nepieklājīgi precīzs, izcīnot zeltu arī precizitātes ieskaitē. Pirmo medaļu savā ShowelRace karjerā izcīnīja arī Dāvis Mālnieks, bet par bronzu ļoti sīva cīņa izrādījās starp Kārli Kelli un Aigvaru Eglīti, kuri uzrādīja vienādu rezultātu. Sacensību organizātori (šī raksta autoram gan ar to nav nekāda sakara, jo raksta autors nav spējīgs kļūdīties) kļūdaini ar medaļu apbalvoja Kārli Kelli. Starptautiskā arbitrāžas tiesa gan vērsa uzmanību uz nolikuma 9.3 punktu, kas jau pēc sacensībām par bronzas medaļnieku pasludināja Aigvaru Eglīti. ShowelRace ir nežēlīgs, bet godīgs sporta veids jeb nežēlīgi godīgs.
Kārlim Kellem gan medaļu nost netiks ņemta, jo viņš noteikti ir pelnījis medaļu. Tāpēc nākamajā posmā Aigvars Eglītis īpašā bronzas medaļas ceremonijā tiks apbalvots ar savu medaļu. Pie mums viss ir godīgi un ļoti nopietni. Ja redzi vēl kādu kļūdu rezultātos, ziņo! Mūsu gandrīz nemaz neuzpērkamā žūrīja noteikti to izlabos.

Un vēl būtiski atcerēties, ka pie mums nobraukt vislēnāk nebūt nav vissliktāk, jo lēnākos mēs apbalvojam ar treniņu bez maksas! :) Lēnākos gan neizcelsim, bet gan jau viņi zin un paši pieteiksies uz info@showelrace.com.

Nākamais posms jeb Mārtiņdienas šļūciens jau 10.novembrī! Visiem Mārtiņiem 50% atlaide dalībai, tāpēc, Mārtiņ, Tev nav vairs atrunu nepiedalīties. Reģistrējies sacensībām jau tūlīt – www.showelrace.com! Tiekamies jau ceturtdien, kad norisināsies ShowelRace VI sezonas 2.treniņš.

P.S. Lai iegūtu Mārtiņdienas atlaidi, raksti uz info@showelrace.com.






Subscribe to news letters

      





Other news


2018.11.20.
Mārtiņdienas šļūciena apskats un foto galerija

2018.11.12.
Laiks reģistrēties ShowelRace 3.posmam

2018.11.01.
Knockout Barber Shop Movember Bārdaiņu festivāls! Audzē bārdu un piedalies!

2018.11.01.
Mārtiņdienas šļūciens jeb ShowelRace VI 2.posms

2024.03.23.
ShowelRace X sezonas Superfināla un Ice on Fire foto apskats.

2024.03.23.
Showelrace X season Afterparty un After-words!

2024.03.05.
🔥🛷 **Noslēdzam sezonu ar ShowelRace Superfinālu un Ice on Fire sacensībām slidotājiem!** 🔥🛷

2018.03.14.
Treniņu laiki 15. un 16.martā!

2017.11.29.
Mazāk brīnies - vairāk trenējies!
Support
By continuing homepage browsing you accept this page cookies. Learn more    close