no
+13 °C
Ice
Air
lat / eng


no
+13 °C
Ice
Air


News

ShowelRace VI sezonas 10.posma foto apskats un apraksts



Statistic - 4932 times
Publication date - 2019.03.21.

Pirms šodien gaidāmā atvērtā Superfināla treniņa, vēl jāaizver regulārās sezonas nenoslēgtās astes. Viena no šādām astēm ir 10.posma fotoapskats un posma apraksts. Bildes labas, bija vērts nedaudz ilgāk pagaidīt. 😊

Lai arī sieviešu kopvērtējuma uzvarētāja bija skaidra vēl pirms noslēdzošā posma, kopējo sacensību garu tas nemazināja. Līderei Kristīnei Stirnai nestartējot, vairāk iespēju izplūkties par pjedestālu bija pārējām dalībniecēm. Ar mainīgām sekmēm abos braucienos par posma uzvarētāju kļuva Kintija Horelika, kura ir arī viena no favorītēm Superfinālā. Otrā palika Kintijas sīvākā konkurente Ilze Kaire, bet trešā bija Lilija Romanova.

Nebijusi sīva sāncensība šosezon bija vērojama divniekos. Arī noslēdzošajā posmā uzvarēja pārliecinošie sezonas līderi Rūdolfs Riekstiņš un Eduards Paķis, bet šoreiz tas nebūt nebija pārliecinoši un tikai pirmajā braucienā iekrātais pārsvars ļāva noturēties līderu godā. Tas sola intrigu Superfinālā. Par trešo vietu cīņa bija vēl sīvāka. Pēc pirmā brauciena nieka 3 sekunžu simtdaļu pārsvars bija Marekam ar Ilzi Kairiem pār Rihardu Ieviņu un Andri Pirktiņu. Otrajā braucienā Kairiem gan izdevās vēl par 8 simtdaļām pārsvaru palielināt, bet jebkurā gadījumā divu braucienu summā 2km distancē 11 simtdaļu pārsvars ir vienas mazas kļūdas vērtē. Šoreiz vairāk kļūdījās Ieviņš ar Pirktiņu, bet jau šobrīd skaidrs, ka viņi Superfinālā mēģinās reabilitēties par šo Kairu pāridarījumu.

Vīriem pilnīgi netverams bija Edijs Krēmanis, kurš izcīnija 3. Uzvaru pēc kārtas. Kopvērtējumā gan tas viņu neglāba un sezonas uzvarētāja gods jāatdod Jāni Horelikam. Horelikam gan šis posms bija pagalam neveiksmīgs un tikai 6.vieta. Otrais finišējā Mareks Kairis, bet 3.vietā Rihards Ieviņš.

Dāmām uz precizitāti visprecīzākā bija Dita Burve, otrā bija Līva Rudzīte, bet trešajā vietā Ilze Kaire.
Divniekiem precizitātes brauciens bija īsts trilleris. Neticami precīzi (visprecīzākie) izrādījās Rihards Ieviņš ar Andri Pirktiņu, bet veselām 3 ekipāžām bija identiska laika starpība – 0.03 sekundes! Tikai pateicoties ātrāk veiktajiem braucieniem, par sudraba medaļas ieguvējiem tika kronēti Garijs un Bruno Rožkalni, bet 3.vietā palika Mārtiņš Skrolis ar Uldi Lapsiņu.
Vīriem uz precizitāti pilnīgi nebijis pjedestāls. Trešajā vietā Eduards Paķis. Bet otrās un pirmās vietas ieguvējiem pirmās medaļas ShowelRace karjerā. Beidzot pie ilgi kārotās medaļas tika Agris Baltmanis, izcīnot sudrabu, bet par pirmo vietu un lielāko pārsteigumu parūpējās Kaspars Jankovskis. Arī viņam pirmais medālis karjerā.

Sezonas uzvarētājus kronēsim jau šo sestdien, kad pēc Superfināla sekos sezonas lielā balle – jeb ShowelRace VI sezonas afterparty! 😊 Pēc kārtīgas sezonas arī kārtīgi jāpaballē, tāpēc VISI ShowelRace esošie, bijušie vai topošie dalībnieki aicināti reģistrēties Afterparty guest listam, lai kopīgi nosvinētu šīs ļoti foršās sezonas noslēgumu. Reģistrētajiem sarakstā ieeja pasākumā ir bez maksas. Pārējiem 5EUR. Tāpēc reģistrējies pats un aicini to izdarīt savus draugus! Nodosim uguņus! 😊
Reģistrēties Afterparty var www.showelrace.com
Afterparty notiks klubā Kaķis, Siguldā un afterparty sākums jau no 22:00.

Savukārt tie, kuri interesējās par iespējām vēl nošļūkt ar lāpstu, aicinām reģistrēties šodienas atvērtajiem ShowelRace Superfināla treniņbraucieniem. Savukārt tiem, kuri vēlās piedalīties Superfinālā, jāsūta pieteikums uz info@showelrace.com un varbūt iegūs WILD CARD uz kādu no vietām, ja kāda atbrīvosies.






Subscribe to news letters

      





Other news


2019.04.08.
ShowelRace VI sezonas Superfināla foto (1.daļa)

2019.03.22.
Neaizmirsti reģistrēties ShowelRace VI sezonas SuperFināla AFTERPARTY!

2019.03.11.
ShowelRace VI sezonas SUPERFINĀLS jau 23.martā!

2019.03.07.
Ar tulpēm vien vairs neizšļūksii! IZŠĻŪC AR KĀRLĪTI!

2024.03.23.
ShowelRace X sezonas Superfināla un Ice on Fire foto apskats.

2024.03.23.
Showelrace X season Afterparty un After-words!

2024.03.05.
🔥🛷 **Noslēdzam sezonu ar ShowelRace Superfinālu un Ice on Fire sacensībām slidotājiem!** 🔥🛷

2019.02.19.
PAPILDUS Showelrace, kameršļūkšanas un slidotāju braucieni VISIEM GRIBĒTĀJIEM! 23.FEBRUĀRĪ!

2018.02.26.
Showelrace Tautas klases 5.posma apskats un FOTO!
Support
By continuing homepage browsing you accept this page cookies. Learn more    close