no
+2 °C
Ice
Air
lat / eng


no
+2 °C
Ice
Air


News

Visu Svēto naktī prezentē jauno GoPro un šļūc līdz pusnaktij! Showelrace 1.posma foto un apskats.



Statistic - 4156 times
Publication date - 2019.11.06.

Jau ierasts, ka sezonu sākam Visu Svēto nakts jeb Helovīnu aizsegā. Un arī ierasts, ka laikapstākļi uz Showelrace posmiem mūs galīgi nelutina. Lija kā pa Jāņiem. Šoreiz gan bija arī kāds cits neraksturīgs, bet ļoti nozīmīgs notikums - pilnīgi jauno GoPro kameru prezentācijas pasākums. Nav noslēpums, ka mums ir ļoti siltas attiecības ar GoPro kamerām un tās mūsu dalībniekiem ieņem tik pat nozīmīgu lomu, cik pārējais ekipējums. Otrs nozīmīgais notikums – sezonu sākām ar sold out. Lielās intereses dēļ nācās šļūkt līdz pat pusnaktij.

Sezonas sākums kā vienmēr miegains, tāpēc sievietēm intriga izpalika. Pa vasaru labāk sagatavojusies izskatījās Ilze Kaire, kura spēja noturēt pietiekoši drošu pārsvaru visos braucienos, lai viņas uzvara šaubas neradītu. Gunita Turauska mēģina atgūt braukšanas prasmes un uzvaras garšu, izlaistās sezonas dēļ. Progress straujš. Nākamos posmos būs vairāk no viņas jāuzmanās. Savukārt Kristīne Stirna vienmēr spēcīga. Šoreiz Kristīnei sudrabs.

Vīriem cīņas jau daudz spraigākas un jau no pirmajiem metriem. Kairis vasarā laiku lieki nav tērējis un kaut ko tehnikā manāmi uzlabojis. Pat pie nepateicīgajiem apstākļiem un vājās ledus kvalitātes, spēja visos braucienos pārsniegt 80km/h robežu. Arī Krēmanis bija nepieklājīgi ātrs. Šie abi kungi arī dalīja galvenā kaluma medaļas savā starpā. Krēmanis gan joprojām Kairim nav pa zobam. Lidojošajam Kairim šoreiz bronza. Krēmanim atkal zelts.
Vissīvākā cīņa bija par bronzas medaļu. Uz bronzu bija veseli četri pretendenti. Zuļģis, Grīnbergs, Zemītis un Horeliks. Stabilāks un šoreiz arī sekmīgāks šajā cīņā izrādījās Zuļģis.
Tautas klasē ātrākais Andris Stikāns, bet Rookie ieskaitē ar ļoti augstvērtīgu rezultātu izcēlās Kaspars Garda. Nedaudz vairāk stabilitātes un varētu nopietni pacīnīties ar pieredzējušajiem dūžiem. Cerams, ka Kaspars saprata mājienu un pieņems mūsu izaicinājumu. Žēl būtu neattīstīt šādu talantu.

Divniekos beidzot arī sākušās nopietnas batālijas. Lai arī finālā atkal zelts Eduardam Paķim, šoreiz ar Aigvara Eglīša palīdzību, pārējie divnieki parādīja, ka uzvara vairs nav vairs tik paredzama kā iepriekš. Ļoti labi bija Zuļģa/Turauskas un Riekstiņš/Ozoliņa divnieki. Bet arī pārējie divnieki rādīja labu sniegumu. Tas nozīmē, ka turpmākajos posmos arī divnieki varētu būt īsts sportisko intrigu magnēts.

Precizitātes braucienos sievietēm vistabilākās bija Ilze Kaire, Kristīne Stirna un Linda Ozoliņa. Kungiem Artūrs Zuļģis, Jānis Horeliks un Dāvis Mālnieks. Bet divniekiem vienīgie, kuri bija tiešām precīzi bija Bruno un Garijs Rožkalni,

Nākamais posms jau 16.novembrī, kad turpināsies cīņa par 7.sezonas tituliem un jauniem rekordiem. Ceram uz labvēlīgākiem laikapstākļiem un tik pat kuplu dalībnieku skaitu! :)
Nu ok, šoreiz slēgsim reģistrāciju nedaudz laicīgāk. Tāpēc neaizmirsti piereģistrēties laikus, lai nepaliktu aiz strīpas. Vietu skaits arī šoreiz būs ierobežots.






Subscribe to news letters

      





Other news


2019.11.15.
ShowelRace 7.sezonas 2.posms jau 16.novembrī!

2019.11.09.
Jo laicīgāk reģistrēsies, jo lētāk būs!

2019.10.30.
Pirmo reizi? Noderīgi padomi iesācējiem!

2024.03.23.
ShowelRace X sezonas Superfināla un Ice on Fire foto apskats.

2024.03.23.
Showelrace X season Afterparty un After-words!

2024.03.05.
🔥🛷 **Noslēdzam sezonu ar ShowelRace Superfinālu un Ice on Fire sacensībām slidotājiem!** 🔥🛷

2019.10.26.
Vai Tu jau esi reģistrējis savu komandu?

2016.12.21.
Optibet ShowelRace 4.sezonas 4.posma apskats un foto jeb Maģiskais Četrinieks!

2016.11.09.
ShowelRace 4.sezonas 1.posma foto un apraksts
Support
By continuing homepage browsing you accept this page cookies. Learn more    close