no
0 °C
Ice
Air
lat / eng

News

Pirmais posms aizvadīts! Apraksts un FOTO!



Statistic - 10864 times
Publication date - 2015.10.21.

Kamēr vieni vēl tikai plāno baudīt zelta rudens krāšņumu, citi jau aktīvi iesākuši ziemas sezonu. Līdz ar pirmo ledu Siguldas bobsleja trasē, sākusies arī ShowelRace 3.sezona. Ledus “pervačoku” pirmie izmēģināja vīri Optibet CUP 1.posmā. Kā jau tas bija gaidāms sezonas sākumā, pirmie braucieni (un posms kopumā) vairāk atgādināja taustīšanos un veco iemaņu atgūšanu. Lai arī līderu tops saglabājies nemainīgs no iepriekšējās sezonas, vietu izvietojums gan diametrāli atšķirās, skaidri norādot, kurš rudenī labāk “nogatavojies” sezonai. Likumsakarīgi gatavāki sezonas atklāšanai bija tie, kuri izmantoja treniņu iespēju pirms sacensībām. Practice makes perfect* teiciena pareizību apliecina fakts, ka no TOP 10 labāko rezultātu uzrādītājiem 9 bija piedalījušies pirmajā treniņā(lieciet to aiz auss). Ja sacensību gaita vēl atgādināja sezonas sākumu, tad uzrādītie rezultāti un to blīvums neliecināja, ka starp 2. un 3. sezonu bijusi 6 mēnešu pauze. Pēc pirmā brauciena 1. un 10.vietu šķīra vien 1 sekunde. Kā jau ierasts, sezonas sākums veiksmīgs izrādijies Jānim Indriksonam, kurš vienīgais spēja iegūt kaut nelielu handikapu pār pārējiem pēc pirmā brauciena. Negaidīti savus muskuļus nodemonstrēja Edijs Krēmanis, uzrādot 2.labāko laiku. Atstājot nevienu vien uz pamatīgas pauzes. Var redzēt, kurš vasarā strādājis ar lāpstu. Bet vissīvāk par trijnieku savā starpā cīnījās Vladislavs Kuzminskis un Artūrs Zuļģis, kuri pirmajā braucienā uzrādīja identisku laiku. Viņi gan nebija vienīgie, kuri šādi izklaidējās. Arī Jānis Bērziņš ar Jāni Zemīti atkārtoja šo pašu meistarstiķi, tikai nedaudz citā laika dimensijā, tobrīd cīnoties par 11.pozīciju. Par lielāko pārstiegumu varēja uzskatīt Roberta Cauča ielaušanos TOP6. Iespējams tieši precības ar kamaniņsportisti un olimpisko medaļnieci Tīrumu ļāvušas “uzraut” Robertam 6.vietu. Elīza nevienu vien trases knifiņu var iemācīt vīram. Varbūt reizēm der sievā ieklausīties. :)
Diemžēl 2.brauciens Robertam vairs nebija tik veiksmīgs. Kā jau iepriekšējās sezonās, arī šoreiz iegāza stabilitāte. Divu braucienu summā tikai 11.vieta. Otro braucienu lieliski veica Māris Staņa, no 14.vietas pakāpjoties uz TOP10. Mazāk paveicās Kuzminskim ar Turauski, kuri zaudēja savas vietas un atkrita uz 5. un 6.vietu. Vienīgi līderu trio palika nemainīgs arī otrajā braucienā. Trešais Zuļģis, otrais – Krēmanis, bet 1.vietu pārliecinoši nosargāja Indriksons.
Ir vērts pieminēt, ka visi trīs kungi arī uzstādījuši jaunus personīgos rekordus, ļoti tuvu pietuvojoties trases rekordam. Tā ir skaidra liecība, ka ShowelRace vēl ne tuvu nav sasniedzis savus griestus un iepriekšējo gadu rekordi jau drīzumā kritīs.
ROOKIE Challenge pārliecinoši labākais bija Jānis Ķibermanis, kurš par pusotru sekundi apsteidza Dāvi Pošku un par 2,5 sekundēm Mārtiņu Freimani.
Noteikti vērts pieminēt, ka ShowelRace sacensībās piedalījās arī skeletona leģenda no uzlēcošās saules zemes Kazuhiro Koshi no Japānas, kā arī divi pārstāvji no Ukrainas. Šādi ShowelRace sacensības pamazām veido ar vien jaunas atzīmes globusā. Vēl gan ir kur tiekties.

Nākamais posms sievietēm un divniekiem 31. oktobrī jeb SHOWELEEN Special Edition posms. Reģistrēšanās jau atvērta! Labākiem tērpiem balvas no mūsu atbalstītājiem. Sagaidīsim ar lāpstām visu svēto nakti! :)

P.S. Atgādinām, ka līdz 15.novembrim var pieteikt savu komandu. Galvenā balva 1000EUR, tāpēc ir vērts pacīnīties. Jautājumu gadījumā droši rakstiet info@skeleton.lv






Subscribe to news letters

      





Other news


2015.10.27.
Pirmo reizi vēsturē ir iespēja veikt likmes uz lāpstšļūkšanas sacensībām

2015.10.23.
1.posms Sievietēm un Divniekiem jeb SHOWELEEN jau 31.oktobrī!

2015.10.15.
Pirmais treniņš jau ŠODIEN!

2015.10.08.
SĀKAM!!!

2024.03.23.
ShowelRace X sezonas Superfināla un Ice on Fire foto apskats.

2024.03.23.
Showelrace X season Afterparty un After-words!

2024.03.05.
🔥🛷 **Noslēdzam sezonu ar ShowelRace Superfinālu un Ice on Fire sacensībām slidotājiem!** 🔥🛷

2015.01.20.
Daiļākās un raibākās ShowelRace sacensības!

2015.01.09.
Nepalaid garām PK 3.posma tiešraides skeletonā un bobslejā!
Support
By continuing homepage browsing you accept this page cookies. Learn more    close