no
0 °C
Ice
Air
lat / eng

News

ShowelRace 5.sezona ir atklāta!



Statistic - 7519 times
Publication date - 2017.11.09.

Viss labais nāk ar gaidīšanu,. Arī vēlais Showelrace 5.sezonas sākums bija ļoti gaidīts mums visiem. Un kā nu ne, ja tik daudz interesantu jaunumu sarupēts. Visinteresantākais jaunums, protams, ir jaunā balvu izspēles kārtība, kur KATRS dalībnieks var tikt pie kādas balvas, neatkarīgi no rezultātiem. Šī punktu sistēma ir izaicinājums arī mums pašiem, tāpēc ar interesi sekosim, kā šī balvu kataloga sistēma attīstīsies sezonas gaitā. Pēc pirmā posma 68 dalībnieki tikuši pie balvu kataloga punktiem. Tie ir 68 potenciālie balvu ieguvēji. Vai nav lieliski? :)
Ja prāto, kas ir balvu katalogs, cik punkti jāsakrāj u.t.t., tad ar katalogu(kurš vēl tiks būtiski papildināts) var iepazīties Showelrace.com mājaslapā. Kā arī redzēt, kurš iespējis punktus iegūt pēc pirmā posma un cik tieši. Bet, ko nu mēs par balvām. Tās vēl jāizcina. Tālāk par to, kā tad gāja pašiem cīnītājiem.
Pirmais posms kā parasti vairāk ir tikai iesildīšanās, jo pa vasaru pat paši pieredzējušākie dalībniekie ierūsē ne pa jokam. Sevišķi to varēja just vīriešu konkurencē, kur iepriekšējās sezonas galvenie konkurenti Jānis Horeliks un Aigvars Eglītis šoreiz no pjedestāla bija patālu. Ja Eglītis vismaz teorētiski vēl apostīja pjedestālu, pēc pirmā brauciena atrodoties pat 3.vietā, tad Jānis Horeliks nespēja iekļūt pat TOP10. Protams, lāča pakalpojumu mazajam cinītim Horelikam izdarīja laikapstākļi. Netipiski siltais laiks būtiski ietekmē ledus kvalitāti. Sliktā ledus kvalitāte bija kā medus maize Artūram Zuļģim, kurš šādos apstākļos vienmēr jūtās kā zivs ūdenī. Šoreiz Artūrs aizšļūca līdz pat zeltam. Sudrabu izcīnīja sīkstais Edijs Krēmanis. Bet nedaudz negaidīti trešais bija Raivo Priedeslaipa. To, ka Priedeslaipa var “izšaut”, zin visi. Varbūt negaidīti bija tas, ka Raivo izšāva jau pirmajā posmā, aiz pjedestāla atstājot tieši vairākkārtējo ShowelRace čempionu Eglīti.
Jāuzteic arī Andris Vilciņš, kurš spēja ielauzties TOP6. Katrā ziņā sezonas sākums ir ļoti aizraujošs, jo būtiski sajaucis kārtis ierastai kārtībai. Vai tas ir jaunā nolikuma izmaiņu rezultāts vai laikapstākļu iespaids vai tikai nejauša sakritība, redzēsim jau nākamajā Tautas klases posmā 2.decembrī.
Sieviešu kategorijā intrigas bija stipri mazāk, jo, nestartējot vairākām spēcīgām dalībniecēm, Ances Jankavas un Gunitas Balodes pārākums bija acīmredzams. Tas gan ļāva ieplūst jaunām vēsmām uz pjedestāla un TOP6 kopumā. Beidzot pie medaļas tika Linda Ozoliņa un beidzot TOP6 spozmi izbaudīja arī Dita Burve.
Jaunas vēsmas bija jūtamas arī divniekos. Ja Viesturs Raipulis ar Eduardu Paķi jau ir laiku pa laikam baudījuši pjedestāla skaistumu, tad Rūdolfs Riekstiņš ar Liliju Ogurcovu šo brīnumu izbaudīja pirmo reizi. Spriežot pēc viņu apņemšanās un progresa, šī noteikti nebūs vienīgā reize šajā sezonā. Cerības uz zelta medaļām nevienam gan neatstāja Andris Stikāns ar Jāni Indriksonu. Arī šogad šis duets šķiet noteiks toni divniekiem. Sākums ļoti pārliecinošs.
Nākamās sacīkstes Tautas klasē (no dāmu starta) 2.decembrī, bet līdz tam vēl norisināsies 1.posms Ice Rage (no vīru starta) un Ice on Fire (slidotāji) ieskaitēs. Arī šo mēs gaidām ar nepacietību, jo arī Ice Rage ir jauns sacensību formāts, tāpēc būs interesanti pavērot, kurš plūkst uzvaras laurus.
Atgādinām, ka šogad daudz pārsteigumu un iespēju tikt pie balvām būs ne tikai dalībniekiem, bet arī skatītājiem un līdzjūtējiem. Tāpēc sekojiet līdz aktivitātēm ShowelRace sociālajos tīklos un, protams, arī sacensībās klātienē. Būs interesanti!






Subscribe to news letters

      





Other news


2017.11.13.
Oskara Brieža 1.posma video apskats

2017.11.10.
Nesapņo dīvānā par balvām... šļūc tām pakaļ!

2017.10.31.
Pirmais treniņš jau 2.novembrī (ceturtdien)!

2024.03.23.
ShowelRace X sezonas Superfināla un Ice on Fire foto apskats.

2024.03.23.
Showelrace X season Afterparty un After-words!

2024.03.05.
🔥🛷 **Noslēdzam sezonu ar ShowelRace Superfinālu un Ice on Fire sacensībām slidotājiem!** 🔥🛷

2017.03.10.
SuperFināla PROGRAMMA!

2016.11.24.
Notestē šovakar!

2014.12.17.
CAT ShowelRace OPEN apskats un FOTO!!!
Support
By continuing homepage browsing you accept this page cookies. Learn more    close