no
+4 °C
Ice
Air
lat / eng


no
+4 °C
Ice
Air


News

Pirmais Ice Rage posms aizvadīts. Lielākie šmaucēji apzināti!



Statistic - 8367 times
Publication date - 2017.11.30.

Kamēr bobslejā un skeletonā turpinās peripētijas ar šmaukšanos Soču Olimpiskajās spēlēs, tikmēr pie mums norisinājās ShowelRace specposms, kur dažādi šmaukties ir ne tikai atļauts, bet pat ieteicams jeb kā mēs paši to mīļi dēvējām par ICE RAGE.
Ice Rage ne tikai parāda, kurš ir lielākais šmauklis (joks… vai arī nē), bet arī lieliski attīsta daībnieku inženiertehniskās prasmes. Būtībā šis sacensību modelis vieniem ļauj baudīt klasiskās ShowelRace vērtībās kā ātrums, adrenalīns u.t.t., bet citiem to visu vēl papildināt ar savu gaišo prātu un izdomu.
Nez vai gaišās(blondās) galvas vai plašās izdomas dēļ, bet arī Ice Rage sacensībās sieviešu konkurencē neviena nespēja rast pretargumentus Ances Jankavas pārākumam. Šoreiz pat visu laiku sīvākā konkurente Gunita Turauska nespēja noturēties uz goda pjedestāla un atdeva savu bronzas medaļu Indrai Dzērvei, kura par nieka 5 sekundes simtdaļām izrava savā karjerā pirmo pjedestālu! Šādos augstumos Dzērve līdz šim vēl nebija uzlidojusi. Savukārt 2.vietu izcīnīja Ilze Kaire, kura šogad visu uzmanību veltījusi tieši Ice Rage disciplīnai. Pagaidām izskatās, ka šī taktika likt visas olas tikai vienā groziņā Ilzei ir attaisnojusies, jo nesusi sudraba olas.
TOP3:
1. Ance Jankava
2. Ilze Kaire
3. Indra Dzērve
Vīru konkurencē šī cīņa jau bija daudz spraigāka. Visizteiktākā cīņa atkal jau bija par trešo vietu. Tikai atšķirībā no sieviešu sacīkstes pjedestālu no palikšanas bešā šķīra vien 1 sekundes simtdaļa. Tieši tik maz Andrim Stikānam pietrūka, lai “atsistu” pirmajā braucienā zaudēto Marekam Kairim. Sacensībās uzrādīts 2.labākais laiks, bet tieši par mata tiesu pietrūka bronzai. Laikam Stikāns būs garajā taisnē noplikšķinājis ar acīm vienu reizi par daudz.
Savukārt pirmo vietu savā starpā dalīja Jānis Horeliks ar Ediju Krēmani. Edijs šogad ir ļoti spēcīgs, jo arī Tautas klasē bija viens no galvenajiem favorītiem uz zeltu. Arī šoreiz Krēmanim nedaudz pietrūka un par uzvarētāju pelnīti kļuva Jānis Horeliks. Mūsuprāt tā nav nejaušība. Jānis Horeliks jau gadiem autosportā cenšās izkost dažādas tehniskās nianses, lai uzlabotu rezultātu. ShowelRace sacīkstēs gan motora jaudu neuzlabosi, bet dažādu knifu zināšana un izpratne gan var nest būtiskus augļus rezultāta uzlabošanā. Cīņā par universālā kareivja titulu jeb sezonā labāko rezultātu uzrādīšanu abās klasēs kopā ņemot, labāks gan ir Krēmanis, kurš pagaidām atrodās drošā vadībā.
TOP 3 vīriem:
1. Jānis Horeliks
2. Edijs Krēmanis
3. Mareks Kairis

Divniekos cīņa par pjedestālu bija ne pa jokam. Zeltu savā starpa centās sadalīt Mareks un Ilze Kairi ar Eduardu Paķi un Viesturu Raipuli. Paķis ar Raipuli jau pagājušā sezonā pierādīja, ka divniekos spēj cīnīties arī par augstākās raudzes medaļām un pēc pirmā brauciena bija vadībā. Otrajā braucienā jau nopietnas pretenzijas uz zelta medaļu izrādīja Kairi, kuriem gan pietrūka tieši viena sekundes simtdaļa, lai peldētos šampanieša vannā. Beigās šampaniša vietā Mežezers un “tikai” sudrabs. Paķim ar Raipuli zelts un spēcīgākā divnieka tituls.
Par trešo vietu tik pat naski cīnījās Jānis un Kintija Horeliki ar Andri un Jāni Stikdriksoniem, atvainojos, Andri Stikānu un Jāni Indriksonu. Arī šeit scenārijs identisks. Sākumā vadībā Horeliki, bet otrajā braucienā jau stipri labāki Stikāns ar Indriksonu. Bet arī šoreiz pēc pirmā brauciena vadībā esošajiem Horelikiem izdodās nosargāt savu bronzas medāli un Stikānu ar Indriksonu atstāt aiz pjedestāla Tas gan bija neliels pārsteigums visiem, jo tieši Stikāns ar Indriksonu tiek uzskatīti par galvenajiem favorītiem kopvērtējumā divniekos.
TOP3 divniekos:
1. Viesturs Raipulis ar Eduardu Paķi
2. Mareks Kairis ar Ilzi Kairi
3. Jānis Horeliks ar Kintiju Horeliku

Jau sestdien norisināsies 2.posms Tautas Klasē, kur ikviens vēl var pagūt reģistrēties. Sezona tikai pašā sākumā, tāpēc cīņa par augstvērtīgiem rezultātiem un balvām ir tikai sākusies. Reģistrējies sacensībām www.showelrace.com.






Subscribe to news letters

      





Other news


2017.12.07.
ShowelRace X-mas SPEACIAL!

2017.12.05.
ShowelRace dala zeltu Tautas klasē

2017.11.29.
Mazāk brīnies - vairāk trenējies!

2017.11.27.
Sniega nav, bet LEDUS IR! ShowelRace 2.posms jau 2.decembrī!

2024.03.23.
ShowelRace X sezonas Superfināla un Ice on Fire foto apskats.

2024.03.23.
Showelrace X season Afterparty un After-words!

2024.03.05.
🔥🛷 **Noslēdzam sezonu ar ShowelRace Superfinālu un Ice on Fire sacensībām slidotājiem!** 🔥🛷

2015.12.22.
Pēdējā brīža piedāvājums!

2015.03.09.
Dukuri, Šici un citi uz lāpstām!
Support
By continuing homepage browsing you accept this page cookies. Learn more    close