no
+7 °C
Ice
Air
lat / eng


no
+7 °C
Ice
Air


News

Mārtiņdienas šļūciena apskats un foto galerija



Statistic - 5824 times
Publication date - 2018.11.20.

Lāčplēša dienas priekšvakarā norisinājās ShowelRace VI sezonas 2.posms jeb Mārtiņdienas šļūciens, kas pūlcēja gan kaudzīti Mārtiņu, gan kuplu skaitu lāpstplēšu. Kā parasti apskatu sāksim ar labāko trases laiku ieskaiti.
Dāmām lielākā intriga bija par to, kura paliks otrā, jo pirmās vietas liktenis bija izšķirts vēl pirms finālbrauciena sākuma. Kristīnes Stirnas pārsvars bija tik dominējošs, ka jautājumi par uzvarētāju bija lieki. Negaidītu pretestību otrajā vietā esošajai Kintijai Horelikai izrādīja Dita Burve. Nepārliecinošs otrais brauciens un Kintija knapi nosargāja savu 2.vietu. Ja Dita Burve zinātu, ka Kintijai otrais brauciens neizdosies, noteikti pirmajā būtu pacentusies vairāk.
Tātad TOP3:
1. Stirna
2. Horelika
3. Burve

Divniekos pēc pirmā brauciena vadībā bija Eduarda Paķa un Rūdolfa Riekstiņa duets, kuriem sekoja Horeliku tandēms un kaut kur tālumā arī Rihards Ieviņš ar Andri Pirktiņu. Līdzīgi kā dāmām, arī divniekos Horeliki otro braucienu veica nesekmīgi, ļaujot Riekstiņa un Paķa duetam pārliecinoši izcīnīt zelta medāļus. Varbūt pat Horeliki bija mazāk nesekmīgi, cik Riekstiņš ar Paķi ļoti sekmīgi, attālinoties līdz visai solīdam pārsvaram. Pjedestālu noslēdza Pirktiņš ar Ieviņu.
TOP3 divniekos:
1. Rudolfs Riekstiņš/Eduards Paķis
2. Jānis un Kintija Horeliki
3. Andris Pirktiņš/Rihards Ieviņš

Vīriem cīņas kā parasti daudz spraigākas. Ne velti tieši vīru disciplīna skaitās karaliskā. Šoreiz par troni cīnījās uzreiz 4 dalībnieki, bet uz galvenā pakāpiena vieta bija paredzēta tikai vienam. Mazs cinītis gāž lielu vezumu šajā gadījumā ir vistrāpīgākā frāze, jo kompaktais Horeliks visai pārliecinoši apbrauca teftelīgākos konkurentus. Agrākāis Showelrace modelis Zuļģis pamazām uzņem apgriezienus un jau cierē uz augstāko pakāpienu. Šoreiz gan vēl nācās ostīt Horelika putekļus jeb ShowelRace gadījumā sniegpārsliņas, bet jau varēja just manāmu progresu, salīdzinot ar iepriekšējo posmu. Skaidrs, ka Zuļģis vēl izšaus. Sīvākā cīņa izrādījās starp Ediju Krēmani un Jāni Zemīti. Savstarpējā duelī 2:0 par labu Krēmanim, bet Zemītis tur pat vien bija. Solot kārtīgu cīņu nākamajos posmos. Arī Zemītim interesē tikai pjedestāls un no saviem mērķiem atkāpties viņš negrasās. Šī posma vietu secība kopvērtējumu padarījusi tikai interesantāku un blīvāku, kas arī bija gaidāms.
TOP 3 vīriem:
1. Jānis Horeliks
2. Artūrs Zuļģis
3. Edijs Krēmanis

Atgādinājums tiem, kuri savus rezultātus varbūt nevēlās ierāmēt pie sienas. Lēnākos kā parasti apbalvojam ar bezmaksas treniņu, lai nākamajos posmos varētu traukties kā vējš. Ja esi uzrādījis lēnāko rezultātu 2 braucienu summā vīriešu, sieviešu vai divnieku sacensībās, tad piesakies uz treniņu bez maksas, rakstot uz info@showelrace.com.

Savukārt precizitātes braucienos savu pirmo un cerams ne pēdējo medaļu ShowelRace karjerā izcīnīja Laura Romanova. Un pirmā medaļa uzreiz zelta. Prieks par Lauru! Apsveicam!
TOP3 precizitātē sievietēm:
1. Laura Romanova
2. Dita Burve
3. Kintija Horelika

Divniekiem uz precizitāti pjedestāls apgriezti proprocionāls pjedestālam uz ātrumu.
TOP3 uz precizitrāti divniekiem:
1. Andris Pirktiņš/Rihards Ieviņš
2. Jānis un Kintija Horeliki
3. Rūdolfs Riekstiņš/Eduards Paķis

Vīriem arī uz precizitāti cīņa ļoti sīva. Jau otro posmu pēc kārtas izcīnīto medaļu pareizas secības noteikšanai bija jāņem palīgā nolikums, jo diviem dalībniekiem starpība izrādījās identiska. Pēc nolikuma 9.3. punkta par uzvarētāju tika kronēts Dāvis Mālnieks, bet sudrabs tika pasniegts Jānim Voiceščukam. Trešajā vietā Gatis Ozoliņš, kuram tā pat kā Voiceščukam šī bija pirmā medaļa lāpstplēša karjerā.

Latvijas Neatkarības un Simtgades svinības ir manāmi samazinājušas nedeļas garumu, tāpēc nākamais ShowelRace posms jau pēc 4 dienām. Arī tas sola šādus, tādus patīkamus jauninājumus un pārsteiguus, tāpēc, kas tagad visiem jādara? Pareizi, jāreģistrējās! :)
Reģistrējoties posmam, neaizmirsti reģistrēties arī ceturtdienas treniņam!

Tiekamies trasē jau pavisam drīz! :)






Subscribe to news letters

      





Other news


2018.11.23.
ShowelRace BLACK FRIDAY SALE

2018.11.12.
Laiks reģistrēties ShowelRace 3.posmam

2018.11.05.
Showeleen baisā foto galerija un posma apraksts!

2024.03.23.
ShowelRace X sezonas Superfināla un Ice on Fire foto apskats.

2024.03.23.
Showelrace X season Afterparty un After-words!

2024.03.05.
🔥🛷 **Noslēdzam sezonu ar ShowelRace Superfinālu un Ice on Fire sacensībām slidotājiem!** 🔥🛷

2018.11.01.
Knockout Barber Shop Movember Bārdaiņu festivāls! Audzē bārdu un piedalies!

2018.01.04.
Garākais slidkalniņš pasaulē spridzinās Jaunajā gadā!

2016.11.02.
ShowelRace atklāj sezonu jau šo SESTDIEN! Tiekamies 5.novembrī!
Support
By continuing homepage browsing you accept this page cookies. Learn more    close