no
+7 °C
Ice
Air
lat / eng


no
+7 °C
Ice
Air


News

ShowelRace 3.posma pilnā foto galerija un apskats



Statistic - 8041 times
Publication date - 2018.11.26.

Pirms ShowelRace 3.posma visiem solījām kādu patīkamu pārsteigumu. Esam droši, ka visiem dalībniekiem un skatītājiem, kuri ieradās, uzreiz bija skaidrs, kas ir šis patīkamais pārsteigums. Savukārt pārējiem atļausim paminēt, kas tas bija, skatoties posma foto apskatā.
Protams, pats posma apskats pirmdienā jau ir patīkams un negaidīts pārsteigums. :D

Kamēr vieni pēta foto, tikmēr pārējiem izklāstīsim, kā tad posmā veicās dalībniekiem. Kā ierasts sāksim ar daiļāko dalībnieku daļu – sievietēm.
Pēc ilgāka pārtraukuma uz ledus renes atgriezās Ilze Kaire, solot arī sīvāku konkurenci šosezon dominējošajai Kristīnei Stirnai. Pēc pirmā brauciena Kairei arī izdevās pakairināt Stirnas nervu šūnas un pietuvieties pietiekami tuvu, lai Kristīne nevarētu būt droša par savu uzvaru. Par trešo vietu cīnījās uzreiz 3 dalībnieces. Linda Ozoliņa, Dita Burve un Inese Helda. Otrajā braucienā Burve laikam nobūra trasi, jo Linda Ozoliņa pieļāva lielu kļūdu un visia iespaidīgas piruetes rezultātā pazaudēja trasē lāpstu. Lāpstas meklēšanas process un tālākais brauciens, protams, izslēdza Ozoliņu no bronzas medaļu pretendetna loka. Inesei Heldai nedaudz lēnāks brauciens kā pirmais un Burve izcīna nu jau kārtējo bronzu. Bet vismaz tendences intriģējošas un sola spraugu cīņu vismaz par bronzu arī turpmāk. Otrajā braucienā arī Stirna pamodās un aizļēkšoja jau stipri pa priekšu Kairei. Stirnai gan vajadzēja pamosties stipri ātrāk, jo tieši no viņas snieguma bija atkarīgs, cik vīri pēc finiša dabūs pumpēties. Dažiem gan izdevās izvairīties no šī, bet vairums godprātīgi arī pumpējās.
Tātad dāmām TOP3:
1. Kristīne Stirna
2. Ilze Kaire
3. Dita Burve

Divniekos savu sniegumu pakāpeniski uzlabo Andra Pirktiņa un Riharda Ieviņa divnieks. Ja izdotos veikt nedaudz labāku pirmo braucienu, tad tas būtiski sarežģītu Andra Stikāna un Uģa Skopāna ceļu uz sudraba medaļu. Pateicoties pirmā brauciena pārsvaram pelnīts sudrabs. Bet zeltu joprojām pārliecinoši tuprina izcīnīt Rūdolfa Riekstiņa un Eduarda paķa divnieks.
TOP3 divniekos:
1. Rūdolfs Riekstiņs/Eduards Paķis
2. Andris Stikāns/Uģis Skopāns
3. Andris Pirktiņš/Rihards Ieviņš

Karaliskajā vīru disciplīnā visu intrigu par pirmo vietu jau pirmajā braucienā izgaisināja Jānis Horeliks, uzstādot jaunu trases rekordu – 00:38.60(!!!). Horelikam gan ir bagātīga otrā brauciena sačakarēšanas pieredze, ko iepriekšējās sezonās visi zināja kā “Horelika lāstu”. Šosezon no lāsta nav ne miņas un pārliecinošs zelts. Viens no ierastajiem cīnītājiem par pjedestālu, Jānis Zemītis šobrīd pārstāv Latvijas godu Pasaules čempionātā boulingā, tāpēc nopietnāk cīņā iesaistījās Mareks Kairis. Citreiz ļoti ātrais Kairis šajā sezonā vēl nav uzķēris savu maksimālo ātrumu. Bronzai ar to pietika, bet sudrabs bija jāatdod Edijam Krēmanim.
TOP3 vīriem:
1. Jānis Horeliks
2. Edijs Krēmanis
3. Mareks Kairis

Precizitātes ieskaitē vislabākā dāmām bija Dita Burve, otrā Inese Helda, bet trešo vietu ieguva Ilze Kaire.
Divniekiem visprecīzākie bija jaunizceptais divnieks Kristers Ģērmanis/Elvis Lapselis, pierādot, ka arī pirmajā reizē iespējams nobraukt apskaužami precīzi. Aiz viņiem sekoja Rudolfs Riekstiņš ar Eduardu Paķi un Andris Stikāns ar Uģi Skopānu.
Vīriem apskaužami precīzs jau 3.posmu pēc kārtas ir Dāvis Mālnieks. Otrajā vietā, piedaloties tikai 2.posmā palika Emīls Cinis, bet pjedestālu noslēdza Rihards Ieviņš.

Kopsummā šajā posmā bija visnotaļ raibs medaļnieku sastāvs un ceram, ka arī turpmāk jaunie braucēji turpinās izraibināt pjedestālu, būdami bieži viesi uz tā. ShowelRace 4.posms vairs nav aiz kalniem un gaidāms jau 15.decembrī. Laiks skrien ātri, tāpēc tiekamies jau pavisam drīz.

P.S. Joprojām lēnākā laika uzrādītājus sacensībās apbalvojam ar treniņu bez maksas. Raksti uz info@showelrace.com un mēs izstāstīsim kā tikt pie bezmaksas treniņa.






Subscribe to news letters

      





Other news


2018.12.10.
Ice on Fire 1.kvalifikācijas kārta jau 22.decembrī! Reģistrācija www.iceonfire.lv

2018.12.05.
ShowelRace 4.posms jau tepat aiz stūra! Reģistrējies jau tūlīt!

2018.11.23.
ShowelRace BLACK FRIDAY SALE

2024.03.23.
ShowelRace X sezonas Superfināla un Ice on Fire foto apskats.

2024.03.23.
Showelrace X season Afterparty un After-words!

2024.03.05.
🔥🛷 **Noslēdzam sezonu ar ShowelRace Superfinālu un Ice on Fire sacensībām slidotājiem!** 🔥🛷

2018.03.14.
Treniņu laiki 15. un 16.martā!

2018.03.05.
ShowelRace regulārā sezona noslēgsies jau šo sestdien! NENOKAVĒ!

2018.02.14.
Saldākais Valentīndienas piedāvājums EVER! :)
Support
By continuing homepage browsing you accept this page cookies. Learn more    close