no
+13 °C
Ice
Air
lat / eng


no
+13 °C
Ice
Air


News

4. vīru posma apskats un FOTO!



Statistic - 10415 times
Publication date - 2015.01.13.

Pēc visu “pīrāgu, nabagu” un Jaungada pirotehnikas krājumu veiksmīgas piebeigšanas, gads aizsākās ar Showelrace 4.posmu vīriešiem. Spriežot pēc sacensību gaitas un rezultātiem, varēja labi noteikt, kurš garajās brīvdienās vairāk spiedis uz pīrāgiem, kurš no bagātīgi klātajiem galdiem turējies pa gabalu. Jau treniņbraucieni demonstrēja neraksturīgas tendences, jo vairums no ierastajiem līderiem nespēja uzrādīt tik ierastos rezultātus. Protams, daļu no šīs neierastās mistērijas varēja vainot uz sliktajiem laikapstākļiem. Vētra Fēlikss ļoti vēlējās piedalīties ShowelRace, tāpēc tās postošo klātbūtni varēja izjust ikviens dalībnieks un līdzjūtējs. Vieni uz to iekrita, citi šo dabas kataklizmu spēja izmantot sev par labu.
Sākoties sacensību braucieniem dažiem no līderiem izdevās atrast vajadzīgo pavedienu un labot treniņos pieļautās kļūdas. Citi stiga ar vien dziļākā bedrē. Visspilgtāk tas izpaudās finālbraucienā, kad škietami drošos pārsvarus ātri vien zaudēja gan trešajā vietā esošais Māris Staņa, gan galvenais favorīts uz uzvaru – Jānis Indriksons. Staņas gadījumā šīs kļūdas dzēla vissāpīgāk, jo Māris līdz šim posmam bija viens no galvenajiem favorītiem uz uzvaru kopvērtējumā. Sacensību noslēgumā tikai 10.vieta un tabulā velnišķīgie 666 punkti, kopvērtējumā atkrītot uz 4.vietu.
Kārtējo reizi pierādījās, ka pamatnosacījums labam rezultātam ir stabilitāte. Uzrādot abos braucienos 4. un 5.laiku pie bronzas godalgas tika Andris Stikāns. Joprojām fortūna turpina apčubināt Raimondu Zemīti, kurš ar katru braucienu spēja ar vien veiksmīgāk izmantot konkurentu kļūdas un no 5.vietas pakāpties uz otro. Bet pie tik ilgi kārotās uzvaras beidzot tika Vladislavs Kuzminskis, kurš, uzrādot abos braucienus gandrīz identisku rezultātu, spēja beigās izcīnīt diez gan pārliecinošu uzvaru. Cerams, ka cirvja iegušana savā īpašumā nemazinās Vladislava ambīcijas, jo šī uzvara atgrieza Vladu arī cīņā par uzvaru kopvērtējumā. Apetīte rodās ēdot!
Visdrošāk kopvērtējumā šobrīd jūtās Raimonds Zemītis. Bet kā pierādīja šis posms, droši nevar justies neviens. Uzvaru kopvērtējumā neviens Raimondam dāvināt netaisās. Vēl atlikuši divi posmi un, citējot Raimonda brāli Jāni:”Viss vēl priekšā!”


Šis posms ROOKIE Challenge kopvērtējuma ieskaitē ļāvis arī Andrim Stikānam justies drošāk. Bet arī Stikāna pārsvars vēl nav pietiekošs, lai teiktu “HOP”! Kurš būs tas, kurš metīs izaicinājumu Andrim? Cīņa par 2.-4.vietu ir ļoti sīva.


Arī komandu ieskaitē cīņa stipri saasinājusies. Gaļas Batutam izdevies apsteigt Svārki Biksēs un pietuvoties trešājā vietā esošajiem LVK. Te ļoti daudz izšķirs nākamais posms sievietēm un divniekiem, kurš norisināsies 24.janvārī. Reģistrācija uz šo posmu ir jau atvērta!
Reģistrējies www.showelrace.com






Subscribe to news letters

      





Other news


2015.01.26.
Sākam atskaiti!

2015.01.20.
Daiļākās un raibākās ShowelRace sacensības!

2015.01.09.
Nepalaid garām PK 3.posma tiešraides skeletonā un bobslejā!

2015.01.07.
ROOKIE Challenge

2024.03.23.
ShowelRace X sezonas Superfināla un Ice on Fire foto apskats.

2024.03.23.
Showelrace X season Afterparty un After-words!

2024.03.05.
🔥🛷 **Noslēdzam sezonu ar ShowelRace Superfinālu un Ice on Fire sacensībām slidotājiem!** 🔥🛷

2015.02.10.
TRAINING DAY S02E03!

2015.01.30.
Optibet Open jau rīt! Programma.
Support
By continuing homepage browsing you accept this page cookies. Learn more    close