no
+7 °C
Ice
Air
lat / eng


no
+7 °C
Ice
Air


News

Pirmo reizi? Noderīgi padomi iesācējiem!



Statistic - 3579 times
Publication date - 2019.10.30.

Ja piedalies ShowelRace pirmo reizi, Tev noteikti radušies daudz jautājumu. Mūsu uzdevums ir pēc iespējas ātrāk integrēt sacensībās katru jauno dalībnieku. Tāpēc labprāt atbildēsim uz jebkuru jautājumu.
Viens no vizbiežāk uzdotajiem jautājumiem ir par ekipējumu. Runājot par ekipējumu, sāksim ar to zemāko - apavi. Lai arī, raugoties pēc jūras līmeņa, tas ir zemākais ekipējuma punkts, patiesībā tas ir arī svarīgākais.

Mūsu ieteikumi un vadlīnijas var būtiski uzlabot arī rezultātu, tāpēc tajos der ieklausīties ikvienam:

1) Apaviem vienmēr jābūt tīriem. Tā nav tikai mūsu vēlme pēc estētikas, bet arī tīri praktiska prasība. Netīri apavi bojā ledu. Ledu bojāt ir slikti (un aizliegts)

2) Apavus vēlams izvēlēties bez protektora. Protektors tikai bremzē, bet bremzēšana ir pēdējais, ko vēlas īsts lāpstšļūcis.

3) Modē nemainīgi ir apavi ar trīs strīpām. Tie var būt balti ar melnām strīpām vai melni ar baltām. Galvenais ir ievērot strīpu skaitu.

4) Ļoti būtiski ir uz apaviem uzlīmēt arī kādu gabaliņu līmlentas vai izolācijas lentas. Šādi dalībnieks demonstrē pieredzi. Pēc līmlentas daudzuma uz apaviem var uzreiz noteikt pieredzējušākos dalībniekus. Ja līmlente redzama arī uz pārējā ekipējuma, piemēram, uz kādas vai pat abām "puslodēm" jeb sēžamvietas - tas ir ShowelRace pats zieds. Līmlente uz pēcpuses ir pieredzes bagāžas atspoguļojums.

5) Pēc apavu papēža nodiluma var noteikt dalībnieku, kurš visbiežāk piespiež kājas pie ledus (tātad bremzē). Atgādinām, ka pieredzējušie dalībnieki nebremzē. Viņiem nodilumu veido pārvietošanās no un uz ģērbtuvi, jo pieredzējušie dalībnieki levitē virs ledus, tam nekad nepieskaroties.

6) Startā, kārtojot apavus, vēlams nedaudz izstiept purngalu. Tas piedod kurpju īpašniekam papildus grāciju un bildēs izskatās iespaidīgāk. Jo lielāks profiņš, jo izstieptāks purngals.

Šos un vēl citus padomus vari klātienē pārbaudīt uz savas ādas jau ceturtdienas treniņā. Treniņi ir ne tikai lieliska iespēja iegūt papildus pieredzi un zināšanas, bet arī izmēģināt vai paeksperimentēt ar braukšanas taktiku ne sacensību režīmā.
Treniņi īpaši pielāgoti tiem, kuri ļoti grib pamēģināt, kas ir ShowelRace, bet baidās uzreiz piedalīties sacensībās.

Tiekamies jau ceturtdien! Treniņiem reģistrēties visērtak var www.showelrace.com






Subscribe to news letters

      





Other news


2019.11.09.
Jo laicīgāk reģistrēsies, jo lētāk būs!

2019.11.06.
Visu Svēto naktī prezentē jauno GoPro un šļūc līdz pusnaktij! Showelrace 1.posma foto un apskats.

2019.10.26.
Vai Tu jau esi reģistrējis savu komandu?

2024.03.23.
ShowelRace X sezonas Superfināla un Ice on Fire foto apskats.

2024.03.23.
Showelrace X season Afterparty un After-words!

2024.03.05.
🔥🛷 **Noslēdzam sezonu ar ShowelRace Superfinālu un Ice on Fire sacensībām slidotājiem!** 🔥🛷

2019.03.11.
ShowelRace VI sezonas SUPERFINĀLS jau 23.martā!

2018.11.12.
Laiks reģistrēties ShowelRace 3.posmam

2018.02.01.
Pat nemēģini izlocīties! Šodien treniņš BŪS!
Support
By continuing homepage browsing you accept this page cookies. Learn more    close