no
+7 °C
Ice
Air
lat / eng


no
+7 °C
Ice
Air


News

Skeleton.lv Open Ice Track Showel Race 4. Posma atskats



Statistic - 10775 times
Publication date - 2014.01.20.

Ar ko zīmīgs bija Skeleton.lv Ice Track Showel Race 4.posms? Pirmkārt, ar lielo aukstumu. Savukārt lielais aukstums ar “ātro ledu”, bet “ātrais ledus” ar jauniem rekordiem. Iespējams, ka aukstais laiks lika laikam ritēt lēnāk, jo tieši cik reizes tika labots trases rekords, par to vēl zinātnieki strīdas. Otra lieta par ko zinātnieki strīdas – kur ir laika limits, jo šķiet, ka šajās sacensībās liela daļa atrada nevienam nezināmus “shortcut-us” trasē, jo tik augstvērtīgus rezultātus negaidīja neviens. Skaitļi un fakti runā paši par sevi.
Pirmkārt, kopvērtējuma līderis Edgars Reinfelds ar laiku 48.94 (!!!) nespēja kvalificēties finālbraucienam. Otrkārt, gandrīz 40 dalībnieki spēja ''iebraukt zem'' 50 sekundēm. Treškārt, arī ātruma rekords tika vairākkārt gāzts un nodevīgi nostājās uz 69.8km/h robežas, spītīgi neļaujot kādam pārsniegt kāroto 70km/h robežu, bet padarot to ļoti reālu un aizsniedzamu.
Bet tagad nedaudz vairāk par pašiem rezultātiem.
Prieks par Normundu Saukānu, kurš beidzot atrada īsto brauciena tehniku sev un 63.dalībnieku konkurencē spēja izcīnīties līdz ļoti augstajai sestajai vietai. Prieks par Jāni Horeliku, kurš ar katru braucienu ar vien skaļāk piesaka sevi cīņai par pjedestālu.
Un pats galvenais prieks par to, ka ir šī ļoti sīvā cīņa par pjedestālu un vispār iekļūšanu finālbraucienā. Šoreiz gan līderu trio bija ieguvuši pietiekoši lielu pārsvaru, lai vēl kāds bez viņiem spētu tajā iejaukties. Šis fakts gan nemazināja intrigu par to, kurš tad tiks kronēts par 4.posma uzvarētāju.
Pēc pirmā brauciena TOP3 noslēdza Vladislavs Kuzminskis, Artūrs Zuļģis un Raimonds Zemītis, dodot Raimondam iespēju jau 2.posmu pēc kārtas cīnīties par pirmo vietu. Otrajā braucienā Kuzminskis veic fantastisku braucienu, jau kārtējo reizi vakara gaitā labojot trases rekordu un piesakot sevi līdera godam. Otrais brauc Zuļģis, kurš veic par 4 desmitdaļām sliktāku braucienu un atkrīt uz 3.vietu. Bija pienācis laiks Raimondam Zemītim nodemonstrēt savu labāko braucienu, lai uzvarētu šajā posmā. Raimonds veic tikai par 8 simtdaļām sliktāku braucienu, nekā pirmo, bet ar to izrādās par maz, lai nosargātu līdera godu divu braucienu summā. Pelnīti par uzvarētāju kļūst Vladislavs Kuzminskis, kuram arī pieder šī brīža trases rekords – 44.16! Toties Artūrs Zuļģis līdz ar šo posmu kļūst par kopvērtējuma līderi!


Sieviešu konkurencē joprojām pārliecinoši dominē Ance Jankava, kura laboja gan ātruma, gan trases rekordu sieviešu disciplīnā. Kaut kādu konkurenci Ancei spēj izrādīt tikai Gunita Balode un nu arī Elīna Vīksna, vairāk gan palielinot cīņu par otro vietu, jo Ances pozīcijas šķiet ļoti stabilas.
Patīkami pārsteidza Ilze Kronberga, kura jau pirmajās sacensībās spēja ierindoties 4.vietā.


Tiekamies visi jau pēc divām nedēļām - 1.februārī uz Skeleton.lv Ice Track Showel Race 5. posmu!


Sakām milzīgu PALDIES mūsu atbalstītājiem- Fiskars, RedBull, Optibet, The House of Marley. Siguldas Dizains, Bobsleja Trase, XPRO, Wolfstudio u.c.!






Subscribe to news letters

      





Other news


2014.01.23.
Reģistrācija uz 5.posmu ir noslēgusies 12h laikā!

2014.01.22.
Skeleton.lv Ice Track Showel Race 5.posms jau 1. februārī!

2014.01.17.
Skeleton.lv Showel Race ienāk The House Of Marley!

2014.01.16.
Showel Race 3. Posma video!

2024.03.23.
ShowelRace X sezonas Superfināla un Ice on Fire foto apskats.

2024.03.23.
Showelrace X season Afterparty un After-words!

2024.03.05.
🔥🛷 **Noslēdzam sezonu ar ShowelRace Superfinālu un Ice on Fire sacensībām slidotājiem!** 🔥🛷

2015.02.25.
Divnieki noliek lāpstas, Jankava kapitulē. 5. posms Dāmām un Divniekiem. FOTO

2015.01.09.
Nepalaid garām PK 3.posma tiešraides skeletonā un bobslejā!
Support
By continuing homepage browsing you accept this page cookies. Learn more    close