no
+13 °C
Ice
Air
lat / eng


no
+13 °C
Ice
Air


News

Showel Race 2. sezona ir sākusies! Papildināts!



Statistic - 10714 times
Publication date - 2014.10.28.

Koku lapām nodevīgi birstot un apkures sezonai sākoties, sestdien ar sacensībām vīriešiem tika atklāta otrā Skeleton.lv Ice Track Showel Race sezona. Lai arī sniega vietā pagaidām zemes virsu sedz rudens lapu sega, laikapstākļi sacensībām bija piemēroti. Sauss laiks un nelielie mīnusi ļāva nodrošināt ļoti augstu ledus kvalitāti, ļaujot 5 dalībniekiem pārsniegt 70km/h ātruma robežu. Ātruma rekords gan netika labots. Šoreiz.
Kas gan neattiecās uz trases rekordu. To labot izdevās gan Vladislavam Kuzminskim, gan Artūram Zuļģim, Raimondam Zemītim un Jānim Horelikam, bet šī brīža rekordu atkal uzstādīja Jānis Indriksons. Šie paši kungi arī bija galvenie favorīti uz uzvaru.
To, ka tas bija sezonas pirmais posms liecināja nestabilie rezultāti, daudziem sportistiem otrajā braucienā pilnībā “norokot” savas iespējas pacīnīties par medaļām. Vissāpīgāk to izjuta Raimonds Zemītis, kurš bija trešais pēc pirmā brauciena un tikai sestais otrajā braucienā, kas summā neļāva cīnīties par medaļu, un Jānis Horeliks, kurš bija ceturtais pēc pirmā un tikai 10.vietā otrajā, izcīnot "tikai" 7.vietu. Savukārt Artūram Zuļģim tieši otrajā braucienā izdevās iespraukties līderu trio. Veicot “lidojošo apli”, uzrādot 2.labāko laiku, Zuļģim izdevās no 5.pozīcijas pakāpties uz bronzu. Vladislavam Kuzminskim izdevās noturēt savu 2.vietu, bet vienīgais, kurš nobrauca abus braucienus, nezaudējot nevienu pozīciju, bija jaunā trases rekorda īpašnieks - Jānis Indriksons. Ar ko mēs Jāni arī apsveicam!
Jāpiebilst, ka Jānis tiešām bija pārsteidzoši ātrs un viņā pārsvars šaubas neradīja, uzstādot ļoti augstu latiņu uz priekšdienām visiem pārējiem uzvaru tīkotājiem.


ROOKIE konkurencē vislabāk nobrauca Andris Stikāns, kurš finišēja 14.vietā starp visiem dalībniekiem. Priecēja fakts, ka veseliem deviņiem ROOKIE izdevās iejaukties PRO cīņās un tikt pie kopvērtējuma punktiem(TOP30). Īstā cīņa vēl tikai priekšā, tas ir fakts.
Lāpstu šļūkšanu kā sporta veidu uz savas ādas izmēģināja arī dalībnieks no Itālijas, papildinot to valstu skaitu, kuras ņēmušas dalību Showel Race kausā, ļaujot to dēvēt par Pasaules kausu lāpstu šļūkšanā. Lorenzo uzrādīja 42.rezultātu 61 dalībnieka vidū.


Nākamais posms jau 1.novembrī, kad trasē dosies sievietes un divnieki. Jā, tieši tā – divnieki – disciplīna, ko tik daudzi jau gaida no pagājušās sezonas. Reģistrējies sacensībām jau šodien skeleton.lv vai showelrace.com.






Subscribe to news letters

      





Other news


2014.10.30.
OPTIBET 1.posma video intervija

2014.10.29.
Cāļus skaita pavasarī!

2014.10.20.
Sākusies cīņa ar rudens depresiju!

2014.10.16.
Tev ir jautājumi? Mums IR atbildes! Part.1

2024.03.23.
ShowelRace X sezonas Superfināla un Ice on Fire foto apskats.

2024.03.23.
Showelrace X season Afterparty un After-words!

2024.03.05.
🔥🛷 **Noslēdzam sezonu ar ShowelRace Superfinālu un Ice on Fire sacensībām slidotājiem!** 🔥🛷

2015.03.09.
Dukuri, Šici un citi uz lāpstām!

2015.01.27.
UZMANĪBU! Izmaiņas treniņu norises laikos!
Support
By continuing homepage browsing you accept this page cookies. Learn more    close