no
+13 °C
Ice
Air
lat / eng


no
+13 °C
Ice
Air


News

Tev ir jautājumi? Mums IR atbildes! Part.1



Statistic - 8873 times
Publication date - 2014.10.16.

Kā jau parasti, līdz ar izmaiņām rodas arī apjukums. Lai mazinātu visu dalībnieku apjukumu, atbildēsim uz visbiežāk uzdotajiem jautājumiem par izmaiņām.


1) Vai vīrieši un sievietes šogad startē atsevišķās dienās? Kāpēc?


Jā. Sakarā ar trases ierobežoto kapacitāti un sacensību disciplīnu pieaugumu, mums nācās izdarīt šo sāpīgo izvēli un nodalīt vīriešu sacensības no sieviešu un divnieku. Nav tā, ka mēs esam pret demogrāfiju, sadalot dzimumos. Gluži pretēji – visi laipni aicināti piedalīties divnieku sacensībās un uzreiz veidot pāri ar kādu daiļā dzimuma pārstāvi. Šādi daiļā dzimuma pārstāvēm sacensības individuālajā ieskaitē ir par ļoti izdevīgu cenu. :)
Mēs ceram uz jūsu visu sapratni, jo šāds dalījums veidots pēc jūsu pašu lūgumiem palielināt iespējas vairāk dalībniekiem piedalīties sacensībās.


2) Kas ir sievietes + divnieki? Un vispār kāpēc ir dažādas anketas?


Sakarā ar to, ka sieviešu un divnieku sacensības notiek vienā dienā, tad ir izveidoti vairāki pieteikuma anketas veidi.


a) Vīrieši – šo pieteikumu aizpilda vīrieši individuālajā vīriešu ieskaitē, kad reģistrēšanās atvērta konkrētajām sacensībām.
b) Sievietes – šo pieteikumu aizpilda sievietes individuālajā sieviešu ieskaitē, kad reģistrēšanās atvērta konkrētajām sacensībām, ja nevēlās piedalīties divnieku sacensībās.
c) Divnieki - šo pieteikumu aizpilda divnieku ieskaitē uzreiz abi dalībnieki, kad reģistrēšanās atvērta konkrētajām sacensībām. Divniekos drīkst startēt gan viendzimuma, gan jauktie pāri. Personīgi mēs iesakām jauktos pārus. (skaidrojums sekos zemāk pie 4. un 5. jautājuma)
d) Divnieki + sievietes - šo pieteikumu aizpilda jauktie divnieku pāri divnieku ieskaitē, kad reģistrēšanās atvērta konkrētajām sacensībām, ja sieviete vēlās startēt arī individuālajā sieviešu disciplīnā (ieteicamais).


Gadījumā, ja esat reģistrācijas anketu aizpildījuši neprecīzi vai ir jautājumi pirms anketas aizpildīšanās, droši rakstiet info@skeleton.lv. Palīdzēsim gan ar anketas aizpildīšanu, gan kļūdu labojumiem.


3) Ko darīt, ja esmu piereģistrējusies vīriešu sacensībām?

Pirmkārt, šo kļūdu ir viegli labot, rakstot uz info@skeleton.lv. Ja tiec uz sacensībām sieviešu individuālajā disciplīnā, tad pieteikums tiks pārlikts uz tām. Ja nē, tad radīsim kādu citu risinājumu. Mēs neaizliedzam nevienai sievietei piedalīties vīriešu individuālajā ieskaitē, bet sievietes rezultāts netiks ieskaitīts sieviešu individuālajā ieskaitē un uzrādītais rezultāts parādīsies tikai vīriešu ieskaitē. Mēs ļoti priecāsimies un būsim patiesi pateicīgi, ja sievietes tomēr izvēlēsies startēt starp sievietēm. Lai gan ir atsevišķas dalībnieces, kuras brīvi spēj konkurēt arī ar vīriešiem, vīriešu pašcieņa ir ļoti trausla – netraumēsim to.


4) Kas skaitās komanda?

Lai izveidotu komandu, nepieciešami 2(minimums) – 4 dalībnieki (maksimums). Komanda skaitās nokomplektēta, ja tajā ir vismaz viena dalībniece un viens dalībnieks, kuri startē attiecīgi sieviešu un vīriešu individuālajās disciplīnās, kā arī divnieku sacensībās. Tātad minimālais komandas sastāvs ir sieviete + vīrietis, ja abi startē gan individuālajās, gan divnieku sacensībās. Ieteicamais komandas sastāvs ir četri dalībnieki(divi vīrieši + divas sievietes). Komandu vērtējumā ieskaita labāko rezultātu katrā disciplīnā. Šādā sastāvā jūs stipri palieliniet savas iespējas iegūt augstāku punktu skaitu komandu vērtējumā. Tas ir arī ļoti būtiski, ja kāds no dalībniekiem spiests izlaist kādu no posmiem.


5) Kā tiks vērtēta komandu ieskaite?

Komandu vērtējumā ieskaita labāko rezultātu katrā disciplīnā – sieviešu, vīriešu un divniekiem katrā posmā. Tātad, ja komandā ir divas sievietes un divi vīrieši, kuri startē gan individuālajās disciplīnās, gan divnieku sacensībās, tad komandu kopvērtējumā ieskaitīti un summēti tiek labākie uzrādītie rezultāti katrā no disciplīnām.
Ja komandā startē 1 sieviete un trīs vīrieši, kuri visi startē vīriešu individuālajā ieskaitē, tad komandu ieskaitē ieskaitīts tiek tikai labākais no vīriešu individuālajā disciplīnā sasniegtajiem rezultātiem. Tāpēc 2 sievietes + 2 vīrieši arī ir optimālākā komandas komplektācija.


6) Man nav komandas, ko darīt?

Komandas un to nosaukumus drīkstēs veidot un mainīt līdz 1.decembrim. Tad tiks aizvērts “transfēru” un izmaiņu logs. Pēc 1.decembra komandas sastāvu un nosaukumu vairs nevarēs mainīt.
Līdz 1.decembrim vēl ir gana laika un pietiekoši daudz posmu, lai izveidotu konkurētspējīgu komandu. Ir vērts pacensties, jo galvenā balva ir 1000EUR! Nevis dāvanu karte, bet reāls piķis! :) Protams, der padomāt arī par labu nosaukumu, jo arī nosaukumi tiks pie atsevišķa vērtējuma! :)


7) Kāda atšķirība starp ROOKIE un PRO?

Vīriešu un sieviešu disciplīnās kopvērtējuma tabulas tiek dalītas ROOKIE Challenge un PRO League. ROOKIE Challenge ieskaitei kvalificējās tie dalībnieki, kuri startē pirmo sezonu vai iepriekšējā sezonā ir piedalījušies ne vairāk kā trīs posmos un personiskais trases rekords nav ātrāks par 0:50.00 sekundēm.
Neskatoties uz to vai esi jau profiņš vai startē tikai pirmo sezonu, katram joprojām ir iespēja pacīnīties par vērtīgām balvām kopvērtējumā. Tiem, kuri kvalificējās kā ROOKIE ir iespēja pacīnīties gan par posma balvām, gan ROOKIE Challenge kopvērtējumu, gan overall (visu dalībnieku) ieskaitē.


8) Kad atvērsies reģistrācija sieviešu un divnieku sacensībām?

Reģistrācija sieviešu un divnieku sacensībām sāksies, kad reģistrācija vīriešu sacensībām ies uz beigām vai būs pilnībā slēgta(visas brīvās vietas būs aizpildītas). Ņemot vērā sākuma apjukumu, atvērt uzreiz pieteikšanos pārējām sacīkstēm šo apjukumu tikai vairotu. Ieejot jaunajā ritmā, iespējams būs iespēja pieteikties uzreiz vairākām sacensībām uz priekšu. Šādi pilnībā garantējot un nodrošinot savu dalību turpmākajās sacensībās. Pagaidām iesakām apbruņoties ar pacietību un sapratni. :)


9) Vai ar ķiveri pietiek vai nepieciešami papildus aizsargi?

Jebkuri papildus aizsargi ir ieteicami un pat vēlami. Sevišķi mēs iesakām lietot elkoņu un ceļu sargus. Jo labāk jūs parūpēsieties par sava ķermeņa aizsardzību, jo drošāk un pārliecinātāk jūs jūtīsities trasē. Savukārt tas ļoti tieši iespaido arī rezultātu. Ar ķiverēm mēs nodrošinām pilnīgi visus sacensību dalībniekus.


10) Kur var uzzināt, kad notiek sacensības vīriešiem, bet kad sievietēm un divniekiem?

Skeleton.lv mājaslapā ir sadaļa kalendārs. Kalendārā iekļauti visi posmi. Posmi norisināsies pamīšus. Ja pirmais posms ir vīriešiem, tad nākamais posms ir sievietes un divnieki. Pirmais posms vīriešiem jau 25.oktobrī. Sievietēm un divniekiem nākamais posms ir 1.novembrī. Par pārējiem posmiem sekojiet izmaiņām kalendārā vai skeleton.lv mājaslapā, FB lapā skeleton.lv vai twitter - @skeleton_lv

11) Vai ROOKIE nepiedalās Superfinālā?

Superfinālā piedalās visi labākie. Superfināla iekļuvušos dalībniekus nosaka pēc vietu secības 4 (četros) no 6 (sešiem) posmiem vīriešu un sieviešu disciplīnā un 4 (četros) no 5 (pieciem) posmiem divnieku disciplīnā. Superfināla tabulā tiek ieskaitīti tikai 4 (četri)
labākie rezultāti. Superfinālā iekļūst TOP20 dalībnieki vīriešu disciplīnā, TOP10 sieviešu un divnieku disciplīnās, kuru 4 (četros) posmos iegūtais punktu skaits ir visaugstākais.
Tātad, ja kāds no ROOKIE dalībniekiem uzrādījis pietiekoši augstus rezultātus, tad šis dalībnieks kvalificējās Superfinālam.


12) Vēlos piedalīties, bet man bail izgāzties. Man nav nekādas iepriekšējās pieredzes. Kas man jāzin?

Galvenais ir iepazīties kārtīgi ar nolikumu. Par pirmo reizi nevajag satraukties. Kā jau visās pirmās reizes (pirmais skūpsts, pirmais... ok, domu sapratāt) sākumā ir bailes, nedrošība, var kaut kas neizdoties u.t.t.! Neļaujiet bailēm un šaubām sevi demotivēt. Mēs garantējam, ka Showel Race katrs iegūs nebijušas emocijas, jaunus iespaidus, adrenalīnu (ar kaudzi) un neaizmirstamas atmiņas. Un arī vērtīgas balvas no mūsu atbalstītājiem! :)



Droši sūtiet vēl jautājumus vai nu pievienojot tos komentāros zem šīs sadaļas vai arī rakstiet uz info@skeleton.lv. Jau iepriekš paldies par visiem jautājumiem un jūsu izrādīto interesi! :)


 






Subscribe to news letters

      





Other news


2014.10.28.
Showel Race 2. sezona ir sākusies! Papildināts!

2014.10.20.
Sākusies cīņa ar rudens depresiju!

2014.10.16.
Skeleton.lv radio Pieci.lv studijā! (video)

2014.10.15.
Showel Race 2.sezonu atklāsim jau šodien!

2024.03.23.
ShowelRace X sezonas Superfināla un Ice on Fire foto apskats.

2024.03.23.
Showelrace X season Afterparty un After-words!

2024.03.05.
🔥🛷 **Noslēdzam sezonu ar ShowelRace Superfinālu un Ice on Fire sacensībām slidotājiem!** 🔥🛷

2015.03.18.
Cat Super Fināla apskats un FOTO

2015.02.25.
Divnieki noliek lāpstas, Jankava kapitulē. 5. posms Dāmām un Divniekiem. FOTO
Support
By continuing homepage browsing you accept this page cookies. Learn more    close