no
+13 °C
Ice
Air
lat / eng


no
+13 °C
Ice
Air


News

ShowelRace 9.posma apskats un foto galerija



Statistic - 5752 times
Publication date - 2019.02.27.

ShowelRace VI sezonas kulminācija ir klāt! Par to liecina kaut vai fakts, ka vēl pāris dienas pirms noslēdzošā posma, tas jau ir praktiski izpārdots(brīva atlikusi vien 1 vieta). Patiesībā kulminācija iesākās jau ar 9.posmu. Sāksim ar dāmām.
Dāmam nedaudz nokavētu pakaļdzīšanos kopvērtējuma kausam turpina Kintija Horelika. Ar katru posmu Kintija kļūst tikai pārliecinošāka. Sāktu šo finiša spurtu ātrāk, Kristīnei Stirnai būtu nopietni jāsatraucās. Devītais posms gan nebija Kristīnes diena, jo bija jāatzīst arī Ilzes Kaires pārākums. Pēc pirmā sacensību brauciena nekas neliecināja par tuvojošajām briesmām. Otrajā braucienā Ilze Kaire būtiski uzlaboja savu laiku un par 13 sekundes simtdaļām spēja apsteigt Stirnu. Tātad TOP 3:
1. Kintija Horelika
2. Ilze Kaire
3. Kristīne Stirna

Divniekos nedaudz līdzīgs scenārījs. Visiem pa priekšu aiztraucās Rūdolfs Riekstiņš ar Eduards Paķis. Vienīgā atšķirība, ka šoreiz Ilzei Kairei pārī ar Mareku Kairi, būdamiem vadībā pēc pirmā brauciena, finālā nācās atzīt Andra Stikāna un Uģa Skopāna pārākumu. TOP3:
1. Riekstiņs/Paķis
2. Stikāns/Skopāns
3. Kairis/Kaire

Vīru sacensībās vislielāko pārsteigumu sagādāja sezonas līderis Jānis Horeliks, netiekot uz goda pjedestāla. Lielas korekcijas kopvērtējumā tas neradīs un jau tagad uzvarētājs ir zināms. Bet tas parāda, cik sīksta patiesībā ir konkurence. Otro posmu pēc kārtas ātrākais bija Edijs Krēmanis. Savukārt pēc neilga pārtraukuma uz pjedestāla atgriezās Rihards Ieviņš un Mareks Kairis, attiecīgi iegūstot sudraba un bronzas medaļas. TOP3:
1. Edijs Krēmanis
2. Rihards Ieviņš
3. Mareks Kairis

Precizitātes braucienos sievietēm visprecīzākā bija Inese Helda, kurai sekoja Kristīne Stirna un Kintija Horelika. Lielāki pārsteigumi bija divniekos, kur pirmie atkal Rihards Ieviņš ar Andri Pirktiņu, bet otrā un trešā vieta divnieku debitantiem Ģirtam Cirvelim ar Sandu Vasiļjevu un Vladislavam Grebinam ar Juri Baltaču. Arī vīros uz precizitāti uz pjedestāla izdevās ielausties kādam debitantam. Edgars Dundurs spēja ieprecizēt sev sudraba medaļu, bet Rihards Ieviņš ar Andri Stikānu attiecīgi pirmajā un trešajā vietā.

Regulārās sezonas noslēdzošais posms jau šo sestdien un kā jau minēju sākumā, tas ir praktiski izpārdots(iespējams ap šo laiku vienīā brīvā vieta jau ir aizņemta). Ar to gan sezona vēl nebeigsies. Visiem tiem, kuriem tā arī neizdevās trāpīt uz Showelrace treniņiem vai sacensībām, būs vēl dažas ekskluzīvas iespējas paslidināties Siguldas bobsleja trasē. Sekojiet līdz informācijai www.showelrace.com un reģistrējieties laikus. Tiekamies sestdien trasē!

P.S. Kārtējo reizi atgādinām, ka jāierodās laikus. Pieteikušies ļoti daudz dalībnieku, tāpēc ļoti svarīgi ir sākt laikus. To, cik laicīgi sāksim (līdz ar to arī beigsim) ir tiešā mērā atkarīgs no jums! :)
Reģistrācijas sākums jau no 17:00, sacensību sākums 18:00. Reģistrācija šoreiz notiks 5.stāvā.






Subscribe to news letters

      





Other news


2019.02.28.
Balvu katalogs papildināts ar PAFBET!

2019.02.28.
ShowelRace VI sezonas noslēdzošais posms 2. martā ir pilnībā IZPĀRDOTS!

2019.02.25.
Vispasaules ShowelRace balvu kataloga atklāšana jau šodien, 20:00!

2019.02.21.
Visi Kārļi brauc ar "Kārlīti" uz pusi lētāk!

2024.03.23.
ShowelRace X sezonas Superfināla un Ice on Fire foto apskats.

2024.03.23.
Showelrace X season Afterparty un After-words!

2024.03.05.
🔥🛷 **Noslēdzam sezonu ar ShowelRace Superfinālu un Ice on Fire sacensībām slidotājiem!** 🔥🛷

2018.03.05.
ShowelRace regulārā sezona noslēgsies jau šo sestdien! NENOKAVĒ!

2017.03.07.
Optibet Ice on Fire 4. SuperStage posma FOTO un apskats.
Support
By continuing homepage browsing you accept this page cookies. Learn more    close