no
+10 °C
Ice
Air
lat / eng


no
+10 °C
Ice
Air


News

Decembra ShowelRace maratona 1.posma apraksts un FOTO



Statistic - 4571 times
Publication date - 2018.12.20.

Šogad decembris ir ShowelRace maratona mēnesis. Trīs nedēļas pēc kārtas tiks noskaidroti ātrākie un precīzākie šļūcēji. Viss šis maratons noslēgsies 29.decembrī ar nedaudz netradicionālu apbalvošanas norises vietu un miniturnīru boulingā. Bet par to info vēl sekos. Šoreiz īsumā aprakstīsim šī ShowelRace decembra maratona pirmo posmu jeb regulārās sezonas 4.posmu ar koda nosaukumu Rekordu lietu.
Sāksim ar daiļo dzimumu, jo tieši skaistās dāmas parūpējās par pirmo rekordu. Kintija Horelika pirmajā braucienā uzrādīja laiku 40.40(tik precīztu, ka šķiet, ka laika uzskaites mašīna sabojājusies), kas ir ne tikai šīs sezonas, bet visa Showelrace pastāvēšanas labākais rezultāts dāmām. Protams, šāds rezultāts vietu sadalījumu izšķīra jau pirmajā braucienā, jo konkurentēm argumentu neatradās. Lai arī Kristīne Stirna būtiski uzlaboja savu rezultātu otrajā braucienā, ar to bija par maz, lai kaut uz mirkli apdraudētu Kintijas 1.vietu. Jāuzteic arī Dita Burve, kura būtiski uzlabojusi savu personīgo rekordu.
Divniekos šoreiz pjedestāls bija skaidrs vēl pirms sacensībām. Kārtējo reizi Rūdolfs Riekstiņš ar Eduardu Paķi izcīnīja zeltu. Tikai šoreiz ar jaunu trases rekordu – 38.26.
Karaliskajā vīru disicplīnā gan bija cīņa ne pa jokam. Rezultāti bija tik blīvi, ka pat acu pamirkšķināšana nevietā (acu pamirkšķināšana aizņem no 0.01-0.04 sekundēm) varētu ietekmēt vietu sadalījum. Pēc pirmā braucienā negaidīti pirmais Rihards Ieviņš, otrais, atpaliekot nieka 18 simtdaļas Edijs Krēmanis, trešais Jānis Horeliks, atpaliekot par nieka sekundes simtdaļu. Vēl 8 simtdaļas no Horelika atpalika Artūrs Zuļģis. Arī pārējie TOP10 dalībnieki nebija diži tālu.
Otrajā braucienā drāma turpinājās. Sākumā Artūrs Zuļģis uzrādīja sezonas otro labāko rezultātu, kas uzkrāva papildus spiedienu uz līderu trio. Uz Zuļģa rezultātu Jānis Horeliks atbildēja ar jaunu trases rekordu, burtiski nolidodams savu braucienu – 38.40(tas ir superpūpermegagigamonstrīgi ātri). Edijs Krēmanis arī uzlabo savu rezultātu, bet stipri par maz, lai apsteigtu Zuļģi vai Horeliku. Viss bija atkarīgs no Riharda Ieviņa. Ieviņš pirmo reizi savā karjerā pēc pirmā brauciena bija līdera krekliņā, tāpēc bija interesanti paskatīties vai tik šī līdera nasta neizrādīsies par smagu. Patiesībā var teikt, ka Ieviņš to izturēja godam, jo vēl vairāk uzlaboja savu rezultātu. Pirmajai vietai gan ar to bija par maz, jo Horelika paveikto atkārtot nebija Ieviņa spēkos. Bet vismaz sudrabs izcīnīts godam un bez liekiem jautājumiem.
Precizitātes braucienos daiļā dzimuma rezultātos sākotnēji bija ieviesusies neprecizitāte un Laurai Romanova gandrīz tika atņemta vai precīzāk netika piešķirta sudraba medaļa. Paldies Laurai par acīgumu un pacietību. Kļūdu izlabojām un medaļa ir pie īpašniecies. Pirmo zelta medāli savā ShowelRace karjerā izcīnīja Inese Helda.
Divniekos kā ierasts visp[recīzākie Rihards Ieviņš ar Andri Pirktiņu.
Bet vīru precizitātes ieskaitē labākais bija Jānis Bērziņš, viņam sekoja Edijs Krēmanis, bet bronzu izcīnīja Andrejs Ostrovskis, kuram šī bija debija ShowelRace sacensībās, pierādot, ka arī jauniņajiem ir reālas iespējas kāpt uz pjedestāla.

Nākamais posms jau šo sestdien un tas būs ne tikai 5.posms jeb tieši sezonas vidus, bet arī X-mas Special. Tas nozīmē, ka jāvelk savs labākais Ziemassvētku kostīms vai džempītis, jo labākie, iespaidīgākie un skaistākie tiks pie balvām! :) Protams, tas nav vienīgais iemesls, kāpēc Tev tur jābūt, jo kā jau nosaukums pasak priekšā – šis būs īpašs posms.

Reģistrējies sacensībām www.ShowelRace.com






Subscribe to news letters

      





Other news


2018.12.27.
ShowelRace Xmas Special posma apraksts un foto galerija

2018.12.26.
ShowelRace NY Special + boulinga miniturnīrs

2018.12.17.
Dāvanu kartes ar piegādi bez maksas!

2018.12.17.
ShowelRace X-Mas Special jeb bombīgākais Ziemassvētku pre-party jau šo sestdien!

2024.03.23.
ShowelRace X sezonas Superfināla un Ice on Fire foto apskats.

2024.03.23.
Showelrace X season Afterparty un After-words!

2024.03.05.
🔥🛷 **Noslēdzam sezonu ar ShowelRace Superfinālu un Ice on Fire sacensībām slidotājiem!** 🔥🛷

2016.12.21.
Optibet ShowelRace 4.sezonas 4.posma apskats un foto jeb Maģiskais Četrinieks!

2016.12.05.
ShowelRace OverTime TV studijā jau 19:00!
Support
By continuing homepage browsing you accept this page cookies. Learn more    close